• products-cl1s11

Tentang Kami

factory8

Wilujeng sumping ATAWA

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. perenahna di tebing Fuchun Walungan anu éndah, tempat asal ti Sun Quan, Kaisar Wétan Wu, ayana di pinggiran Hangzhou Tonglu Jiangnan Wewengkon Anyar, antara Danau Hangzhou Kulon sareng pemandangan nasional bintik Danau Qiandao, Yaolin Fairyland, jalan Hangzhou New Expressway Fengchuan kaluarna ngan ukur 1,5 kilométer ti perusahaan, patalimarga raoseun pisan.

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional pemisahan udara cryogenik, alat produksi oksigén VPSA, alat panyucian udara anu dikomprés, produksi nitrogén PSA, alat produksi oksigén, alat pemurnian nitrogén, produksi nitrogén misahkeun mémbran sareng alat produksi oksigén, listrik. Klep kontrol pneumatik. Klep kontrol suhu. Putuskeun perusahaan produksi klep. Perusahaan gaduh langkung ti 14000 méter pasagi lokakarya standar modéren, sareng peralatan uji produk anu maju. Perusahaan teras-terasan taat kana "kajujuran, kerjasama, win-win" filsafat bisnis, pamekaran sains sareng téknologi, dirobih , jalan ageung, kana industrialisasi pamekaran téknologi luhur sareng énggal, perusahaan parantos lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001, sareng kéngingkeun "kontrak sareng jaga janji unit", perusahaan didaptarkeun salaku salah sahiji industri téknologi luhur sareng énggal di zhejiang perusahaan konci propinsi inovasi sains sareng téknologi.

factory8

Wilujeng sumping ATAWA

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. perenahna di tebing Fuchun Walungan anu éndah, tempat asal ti Sun Quan, Kaisar Wétan Wu, ayana di pinggiran Hangzhou Tonglu Jiangnan Wewengkon Anyar, antara Danau Hangzhou Kulon sareng pemandangan nasional bintik Danau Qiandao, Yaolin Fairyland, jalan Hangzhou New Expressway Fengchuan kaluarna ngan ukur 1,5 kilométer ti perusahaan, patalimarga raoseun pisan.

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional pemisahan udara cryogenik, alat produksi oksigén VPSA, alat panyucian udara anu dikomprés, produksi nitrogén PSA, alat produksi oksigén, alat pemurnian nitrogén, produksi nitrogén misahkeun mémbran sareng alat produksi oksigén, listrik. Klep kontrol pneumatik. Klep kontrol suhu. Putuskeun perusahaan produksi klep. Perusahaan gaduh langkung ti 14000 méter pasagi lokakarya standar modéren, sareng peralatan uji produk anu maju. Perusahaan teras-terasan taat kana "kajujuran, kerjasama, win-win" filsafat bisnis, pamekaran sains sareng téknologi, dirobih , jalan ageung, kana industrialisasi pamekaran téknologi luhur sareng énggal, perusahaan parantos lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001, sareng kéngingkeun "kontrak sareng jaga janji unit", perusahaan didaptarkeun salaku salah sahiji industri téknologi luhur sareng énggal di zhejiang perusahaan konci propinsi inovasi sains sareng téknologi.

Mérek dagang kadaptar

Produk perusahaan nyandak "OR" salaku mérek dagang anu kadaptar.

Bengkel

Perusahaan gaduh langkung ti 14000 méter pasagi lokakarya standar modéren.

ISO9001

Perusahaan parantos lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001.

Tujuanna

Pikeun kualitas salamet, berorientasi pasar, sains sareng téknologi pikeun pamekaran, manajemén pikeun nyiptakeun efisiensi, palayanan pikeun kéngingkeun kredibilitas.

PRODUK KAMI

Produk perusahaan nyandak hawa anu dikomprés salaku bahan baku, ngalangkungan prosés otomatis, pemurnian hawa anu dikomprés, pamisahan, ékstraksi. Perusahaan ngagaduhan genep séri peralatan pemurnian udara anu dikomprés, PSA PSA PSA parangkat pipisahan hawa, peralatan pemurnian nitrogén sareng oksigén, hawa pamisahan mémbran alat-alat pamisahan, alat produksi oksigén VPSA, alat-alat pemisahan hawa cryogenic sareng klep otomatis, kalayan langkung ti 800 spésifikasi sareng modél.

Produk perusahaan nyandak "ATAWA" salaku mérek dagang kadaptar, seueur dianggo dina batubara metalurgi, éléktronika listrik, petrokimia, ubar biologis, karét ban, tékstil sareng serat kimia, pelestarian pangan sareng industri sanés, produk dina seueur proyek nasional konci ngagaduhan peran.

PRODUK KAMI

Produk perusahaan nyandak hawa anu dikomprés salaku bahan baku, ngalangkungan prosés otomatis, pemurnian hawa anu dikomprés, pamisahan, ékstraksi. Perusahaan ngagaduhan genep séri peralatan pemurnian udara anu dikomprés, PSA PSA PSA parangkat pipisahan hawa, peralatan pemurnian nitrogén sareng oksigén, hawa pamisahan mémbran alat-alat pamisahan, alat produksi oksigén VPSA, alat-alat pemisahan hawa cryogenic sareng klep otomatis, kalayan langkung ti 800 spésifikasi sareng modél.

Produk perusahaan nyandak "ATAWA" salaku mérek dagang kadaptar, seueur dianggo dina batubara metalurgi, éléktronika listrik, petrokimia, ubar biologis, karét ban, tékstil sareng serat kimia, pelestarian pangan sareng industri sanés, produk dina seueur proyek nasional konci ngagaduhan peran.

TAROS KAMI

PERUSAHAAN NYIEUN

Kabutuhan pangguna salaku titik banding, pamekaran sosial salaku tujuan, sareng kapuasan pangguna salaku standar

TENET PERUSAHAAN NYA

"Kanggo kualitas salamet, berorientasi pasar, sains sareng téknologi pikeun pamekaran, manajemén pikeun nyiptakeun efisiensi, jasa pikeun kéngingkeun kredibilitas." Narékahan pikeun minuhan standar internasional ngeunaan kualitas, palayanan, manajemén, téknologi sareng aspek-aspek sanés. Kalayan produk "ATAWA" , nyiptakeun efisiensi pikeun pangguna, ngumpulkeun kabeungharan pikeun masarakat, sareng sasarengan nyiptakeun énjing anu langkung saé.

TAROS KAMI

PERUSAHAAN NYIEUN

Kabutuhan pangguna salaku titik banding, pamekaran sosial salaku tujuan, sareng kapuasan pangguna salaku standar

TENET PERUSAHAAN NYA

"Kanggo kualitas salamet, berorientasi pasar, sains sareng téknologi pikeun pamekaran, manajemén pikeun nyiptakeun efisiensi, jasa pikeun kéngingkeun kredibilitas." Narékahan pikeun minuhan standar internasional ngeunaan kualitas, palayanan, manajemén, téknologi sareng aspek-aspek sanés. Kalayan produk "ATAWA" , nyiptakeun efisiensi pikeun pangguna, ngumpulkeun kabeungharan pikeun masarakat, sareng sasarengan nyiptakeun énjing anu langkung saé.