• products-cl1s11

Wisata Pabrik

Kami ngagaduhan lokakarya produksi kuat domestik sareng tanaga téknologi kelas munggaran, personel garis perakitan, kakuatan cagar téknis anu kuat, tiasa ngahasilkeun sababaraha sét alat-alat hawa cryogenik anu ageung babarengan dina waktos anu sami.

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(4)
factory-(7)
factory-(3)
factory-(8)