Parabot Pisahkeun hawa

URANG SEDIA KUALITAS LINGKUNG

  • Oxygen & Nitrogen Factory Project for Medical & Industrial Use

    Proyék Pabrik Oksigén & Nitrogén pikeun Medi ...

    Kauntungan produk 1 : Komprési Hawa Rotary Sapinuhna. 2 : Konsumsi listrik anu lemah pisan. 3 : Ngahémat cai salaku kompresor hawa didinginkan ku hawa. 4: 100% kolom konstruksi stainless steel sakumaha standar ASME. 5: Oksigén kasucian luhur pikeun panggunaan médis / rumah sakit. 6 : Skid dipasang vérsi (Henteu kedah yayasan) 7 : Gancang ngamimitian sareng Pareuman waktos. 8 : Ngeusian oksigén dina silinder ku pompa oksigén cair Lapang Aplikasi Oksigén, nitrogén, argon sareng gas langka sanés anu dihasilkeun ...

  • Medical Gas Oxygen Plant for Hospital Uses Medical Oxygen Filling Machine

    Tutuwuhan Oksigén Gas Médis pikeun Rumah Sakit Nganggo Medi ...

    Kauntungan Produk 1. Instalasi saderhana sareng pangropéa berkat desain modular sareng konstruksi. 2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya. 3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi. 4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika operasi pangropéa. 5. Konsumsi énergi rendah. 6. pangiriman waktos pondok. Aplikasi Widang Oksigén, nitrogén, argon sareng gas langka sanés anu dihasilkeun ku unit pamisah udara ...

  • Liquid Nitrogen plant Liquid Nitrogen Gas plant, Pure Nitrogen Plant with Tanks

    Tutuwuhan Nitrogén Cair Tutuwuhan Gas Nitrogén Cair ...

    Kauntungan Produk Kami nyiptakeun tutuwuhan oksigén pikeun ngeusian silinder ku bahan sareng komponenana anu pangsaéna. Kami ngarobih pepelakan sakumaha sarat konsumén sareng kaayaan lokal. Kami menonjol di pasar gas industri kami nawiskeun kombinasi biaya sareng efisiensi sistem anu pangsaéna. Sacara otomatis pinuh, pepelakan tiasa ngajalankeun tanpa pangawasan sareng ogé tiasa ngalaksanakeun cara ngungkulan diagnostik jauh. Ngadesain presisi ningkatkeun efisiensi sareng nurunkeun konsumsi listrik ku cara ngahé ...

  • Liquid Oxygen and Nitrogen Production Plant/Liquid Oxygen Generator

    Oksigén Cairan sareng Pabrik Produksi Nitrogén / Liq ...

    Kauntungan Produk Kami dipikaterang pikeun keahlian rékayasa anu luhung dina nyiptakeun tutuwuhan oksigén cair anu didasarkeun kana téknologi distilasi cryogenic. Ngadesain presisi urang ngajantenkeun sistem gas industri urang tiasa dipercaya sareng éfisién ngahasilkeun biaya operasional anu murah. Diproduksi ku bahan sareng komponén kualitas luhur, tutuwuhan oksigén cair urang tahan lami pisan peryogi pangropéa minimum. Pikeun patuh kami kalayan ukuran kontrol kualitas anu ketat, kami ...

  • Cryogenic type high efficient high purity nitrogen air separation plant liquid and  oxygen generator

    Tipe Cryogenic efisiensi tinggi purity nitro ...

    Kauntungan Produk 1. Instalasi saderhana sareng pangropéa berkat desain modular sareng konstruksi. 2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya. 3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi. 4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika operasi pangropéa. 5. Konsumsi énergi rendah. 6. pangiriman waktos pondok. Lapang Aplikasi Oksigén, nitrogén, argon sareng gas langka sanés anu dihasilkeun ku pamisahan udara ...

  • Cryogenic oxygen plant cost liquid oxygen plant

    Tutuwuhan oksigén Cryogenic ngarugikeun tutuwuhan oksigén cair

    Kauntungan Produk 1: Prinsip desain tutuwuhan ieu nyaéta mastikeun kasalametan, hemat énergi sareng operasi gampang sareng pangropéa. Téknologi ngarah posisi di dunya. A: Anu Mésér peryogi seueur produksi cair, janten kami nyayogikeun prosés daur ulang tekanan tengah pikeun ngahémat investasi sareng konsumsi kakuatan. B: Urang ngadopsi kompresor hawa daur ulang sareng ngagoda anu luhur, rendah. prosés ékspansi pikeun ngahémat konsumsi listrik. 2: Éta ngadopsi kontrol komputer DCS ...

  • Cryogenic medium size liquid oxygen gas plant Liquid  Nitrogen Plant

    Tutuwuhan gas oksigén ukuran Cryogen sedeng L ...

    Kauntungan Produk 1. Instalasi saderhana sareng pangropéa berkat desain modular sareng konstruksi. 2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya. 3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi. 4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika operasi pangropéa. 5. Konsumsi énergi rendah. 6. pangiriman waktos pondok. Lapang Aplikasi Oksigén, nitrogén, argon sareng gas langka sanés anu dihasilkeun ku pamisahan udara ...

  • Creditable manufacturer for-liquid-oxygen-nitrogen-argon-production-plant

    Pabrikan kiridit pikeun-cair-oksigén-nitro ...

    Kauntungan Produk Kami nyandak pendekatan rangkep anu béda-béda numutkeun sarat khusus. Kantong dibungkus sareng kotak kai ilahar dianggo pikeun tujuan tahan cai, debu-buktina sareng shock-proof, mastikeun yén unggal alat tetep dina kaayaan anu sampurna saatos dikantunkeun. Dina hal logistik, perusahaan ngagaduhan gudang ageung sareng 800 ton darmaga milik pribadi. Kami tiasa nganteurkeun 500 ton cargos ageung langsung ngalangkungan terusan ka palabuhan Shanghai. Urang ogé ngagaduhan sababaraha ...

  • Industrial Scale PSA Oxygen Concentrator Oxygen production Plant with certifications

    Skala Industrial PSA Oksigén Konsentrator Oksigén ...

    Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kami ngadamel sareng ngekspor pepelakan oksigén otomatis sareng nitrogén tutuwuhan pikeun ngeusian silinder ku distilasi cryogenic panganyarna ...

  • PSA oxygen concentrator/Psa Nitrogen Plant for sale  Psa Nitrogen Generator

    Konsentrator oksigén PSA / Tutuwuhan Nitrogén Psa pikeun ...

    Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Oksigén mangrupikeun gas anu peryogi pisan pikeun ngadukung kahirupan di bumi, khusus di rumah sakit, oksigén médis maénkeun peran anu penting pisan ...

  • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

    Rumah Sakit Oksigén Generator Rumah Sakit Oksigén Genera ...

    Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kami ngadamel pabrik oksigén PSA nganggo PSA pangénggalna ( Tekanan Swing Adsorption) téknologi. Janten tutuwuhan oksigén PSA ngarah ...

  • Top quality PSA oxygen plant for sale hot in south America east Asiawith quality assured of high efficiency

    Tutuwuhan oksigén PSA kualitas luhur dijual panas janten ...

    Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 1: Industri kertas sareng Pulp pikeun pemutihan Oxy sareng delignification 2: Industri kaca pikeun pengayaan tungku 3: Industri Metalurgi ...

  • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

    Pabrikan Peralatan Kaséhatan Nitrogén Murni PS ...

    Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ORN-100A 100 17.5 ...

  • PSA Nitrogen Production gas plant Psa Nitrogen Generator Equipment Psa Nitrogen Machine

    Tutuwuhan gas produksi PSA Nitrogen Psa Nitrogen ...

    Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ORN-100A 100 17.5 ...

  • Industrial PSA nitrogen generating  plant for sale Nitrogen gas Making Machine

    Tutuwuhan ngahasilkeun nitrogén PSA industri pikeun ...

    Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ORN-100A 100 17.5 ...

  • 90%-99.9999% Purity and Large Capacity PSA Nitrogen Generator

    90% -99,9999% Kasucian sareng Kapasitas ageung PSA Nitr ...

    Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ORN-100A 100 17.5 ...

Tentang Kami

Percanten ka kami, pilih kami

  • factory8

Pedaran ringkes :

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. perenahna di tebing Fuchun Walungan anu éndah, tempat asal ti Sun Quan, Kaisar Wétan Wu, ayana di pinggiran Hangzhou Tonglu Jiangnan Wewengkon Anyar, antara Danau Hangzhou Kulon sareng pemandangan nasional bintik Danau Qiandao, Yaolin Fairyland, jalan Hangzhou New Expressway Fengchuan kaluarna ngan ukur 1,5 kilométer ti perusahaan, patalimarga raoseun pisan.

BÉRITA PALING ÉNGGAL

Ilubiung dina kagiatan paméran

  • partner-(5)
  • partner-(11)
  • partner-(1)
  • partner-(2)
  • partner-(4)
  • partner-(3)