• products-cl1s11

Pabrikan kiridit pikeun-cairan-oksigén-nitrogén-argon-produksi-tutuwuhan

Pedaran pondok:

Unit Pemisahan Udara ngarujuk kana alat-alat anu kéngingkeun oksigén, nitrogén sareng argon tina hawa cair dina suhu anu handap ku béda-béda unggal titik anu ngagolak.


Detil Produk

Tanda Produk

4
5
6

Kauntungan produk

Kami nyandak pendekatan rangkep anu béda-béda numutkeun sarat khusus. Kantong dibungkus sareng kotak kai ilahar dianggo pikeun tujuan tahan cai, debu-buktina sareng shock-proof, mastikeun yén unggal alat tetep dina kaayaan anu sampurna saatos dikantunkeun.

Dina hal logistik, perusahaan ngagaduhan gudang ageung sareng 800 ton darmaga milik pribadi. Kami tiasa nganteurkeun 500 ton cargos ageung langsung ngalangkungan terusan ka palabuhan Shanghai. Kami ogé ngagaduhan sababaraha jalan tol caket dieu pikeun transportasi darat.

Widang Aplikasi

Oksigén, nitrogén, argon sareng gas langka sanés anu dihasilkeun ku unit pamisah udara seueur dianggo dina waja, kimia

industri, kilang kilang, kaca, karét, éléktronika, kasehatan, tuangeun, logam, pembangkit listrik sareng industri sanés.

Spésifikasi Produk

1. Kaluaran oksigén: 10Nm3 / hr-60,000Nm3 / hr
- Kelas: Oksigén industri atanapi médis
- purity Oksigén: 99,6%
- Kaluaran nitrogén: 10L-60000Nm3 / jam
- Kasucian: 5PPm O2, 10PPm O2

- Kaluaran Argon: saloba mungkin

- Argon purity: 99,999%

- Tekanan sakumaha anu dipénta ku konsumén

Aliran prosés

1.Full tekanan low prosés ékspansi aliran positif

2. Full ékspansi tekanan mundur prosés ékspansi

3. prosés tekanan low pinuh ku booster turboexpander

Pangwangunan dina kamajuan

1
4
2
6
3
5

Bengkel

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(3)
factory-(4)
7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana