• products-cl1s11

Tutuwuhan oksigén PSA kualitas luhur pikeun dijual panas di Amérika Kidul wétan kualitas Asiawith dijamin efisiensi tinggi

Pedaran pondok:

Kapasitas Oksigén: 3-400Nm3 / h

Kasucian Oksigén: 93% -95%

Tekanan Kaluaran: 0.1-0.3Mpa (1-3bar) adjustable / 15Mpa ngeusian tekanan ditawarkeun


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Kaluaran (Nm³ / h)

Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h)

sistem beberesih hawa

ORO-5

5

1.25

KJ-1.2

ORO-10

10

2.5

KJ-3

ORO-20

20

5.0

KJ-6

ORO-40

40

10

KJ-10

ORO-60

60

15

KJ-15

ORO-80

80

20

KJ-20

ORO-100

100

25

KJ-30

ORO-150

150

38

KJ-40

ORO-200

200

50

KJ-50

  • 1: Industri Kertas sareng Pulp pikeun pamutihan Oxy sareng delignifikasi
  • 2: Industri kaca pikeun pengayaan tungku
  • 3: Industri metalurgi pikeun pengayaan oksigén tungku
  • 4: Industri kimia pikeun réaksi oksidasi sareng pikeun insinerator
  • 5: Cai sareng pangolahan cai limbah
  • 6: las gas logam, motong sareng brazing
  • 7: Ngala lauk
  • 8: Industri kaca

Pedaran Sacara Aliran Proses

1

Fitur Téknis

Kagunaan Oksigén

Oksigén mangrupikeun gas anu henteu raoseun. Éta henteu bau atanapi warna. Éta ngandung 22% hawa. Gas mangrupikeun bagian tina hawa anu dianggo ku jalma pikeun dihirupan. Unsur ieu aya dina awak manusa, Surya, sagara sareng suasanana. Tanpa oksigén, manusa moal tiasa salamet. Éta ogé bagian tina siklus kahirupan anu béntés.

Kagunaan Oksigén umum

Gas ieu dianggo dina sababaraha aplikasi kimia industri. Ieu dianggo pikeun ngadamel asam, asam sulfat, asam nitrat sareng sanyawa anu sanés. Varianna anu paling réaktif nyaéta ozon O3. Éta dilarapkeun dina réaksi kimia anu rupa-rupa. Tujuanana pikeun naekeun tingkat réaksi sareng oksidasi sanyawa anu teu dipikahayang. Hawa oksigén panas diperyogikeun pikeun ngadamel waja sareng beusi dina tungku ledakan. Sababaraha perusahaan tambang nganggo éta pikeun ngancurkeun batu.

Pamakéan dina Industri

Industri nganggo bénsin pikeun motong, ngelas sareng lebur logam. Gas sanggup ngahasilkeun suhu 3000 C sareng 2800 C. Ieu diperyogikeun pikeun obor oxy-hidrogen sareng oxy-acetylene blow. Prosés las anu has sapertos kieu: bagian-bagian logam dibawa babarengan.

Seuneu suhu luhur dianggo pikeun ngalebur aranjeunna ku manaskeun simpang. Tungtungna dilebur sareng padet. Pikeun nyiksikan logam, hiji tungtung dipanaskeun nepi ka janten beureum. Tingkat oksigén ditambah dugi ka komponén panas beureum parantos teroksidasi. Ieu ngalemahkeun logam janten tiasa dipalu nyalira.

Oksigén atmosfir

Gas ieu diperyogikeun pikeun ngahasilkeun énergi dina prosés industri, generator sareng kapal. Ogé dianggo dina pesawat sareng mobil. Salaku oksigén cair, éta ngaduruk suluh pesawat ruang angkasa. Ieu ngahasilkeun dorong anu diperyogikeun dina rohangan. Spacesuits Astronot gaduh caket kana oksigén murni.

Fitur Produk

2

Ngangkut

3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Oxygen & Nitrogen Factory Project for Medical & Industrial Use

      Proyék Pabrik Oksigén & Nitrogén pikeun Medi ...

      Kauntungan produk 1 : Komprési Hawa Rotary Sapinuhna. 2 : Konsumsi listrik anu lemah pisan. 3 : Ngahémat cai salaku kompresor hawa didinginkan ku hawa. 4: 100% kolom konstruksi stainless steel sakumaha standar ASME. 5: Oksigén kasucian luhur pikeun panggunaan médis / rumah sakit. 6 : Skid dipasang vérsi (Henteu kedah yayasan) 7 : Gancang ngamimitian sareng Pareuman tim ...

    • Cryogenic medium size liquid oxygen gas plant Liquid  Nitrogen Plant

      Tutuwuhan gas oksigén ukuran Cryogen sedeng L ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi saderhana sareng pangropéa berkat desain modular sareng konstruksi. 2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya. 3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi. 4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika pangropéa ...

    • Onsite nitrogen packing machine for food industry Food Grade Nitrogen Generator

      Mesin bungkus nitrogén di tempat kanggo indust tuang ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Cryogenic oxygen plant cost liquid oxygen plant

      Tutuwuhan oksigén Cryogenic ngarugikeun tutuwuhan oksigén cair

      Kauntungan Produk 1: Prinsip desain tutuwuhan ieu nyaéta mastikeun kasalametan, hemat énergi sareng operasi gampang sareng pangropéa. Téknologi ngarah posisi di dunya. A: Anu Mésér peryogi seueur produksi cair, janten kami nyayogikeun prosés daur ulang hawa tekanan tengah pikeun ngahémat investasi sareng konsumsi kakuatan ....

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Pabrikan Peralatan Kaséhatan Nitrogén Murni PS ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Liquid Oxygen and Nitrogen Production Plant/Liquid Oxygen Generator

      Oksigén Cairan sareng Pabrik Produksi Nitrogén / Liq ...

      Kauntungan Produk Kami dipikaterang pikeun keahlian rékayasa anu luhung dina nyiptakeun tutuwuhan oksigén cair anu didasarkeun kana téknologi distilasi cryogenic. Ngadesain presisi urang ngajantenkeun sistem gas industri urang tiasa dipercaya sareng éfisién ngahasilkeun biaya operasional anu murah. Didamel ku bahan sareng komponenana kualitas luhur, cairan kami ...