• products-cl1s11

Rumah Sakit Oksigén Médis Rumah Sakit Oksigén Generator Médis Oksigén Generator Peralatan

Pedaran pondok:

Kapasitas Oksigén: 3-400Nm3 / h

Kasucian Oksigén: 93% -95%

Tekanan Kaluaran: 0.1-0.3Mpa (1-3bar) adjustable / 15Mpa ngeusian tekanan ditawarkeun


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Kaluaran (Nm³ / h)

Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h)

sistem beberesih hawa

ORO-5

5

1.25

KJ-1.2

ORO-10

10

2.5

KJ-3

ORO-20

20

5.0

KJ-6

ORO-40

40

10

KJ-10

ORO-60

60

15

KJ-15

ORO-80

80

20

KJ-20

ORO-100

100

25

KJ-30

ORO-150

150

38

KJ-40

ORO-200

200

50

KJ-50

Kami ngadamel pabrik oksigén PSA nganggo téknologi PSA (Pressure Swing Adsorption) panganyarna. Janten pabrikan pabrik oksigén PSA anu unggul, éta motto kami pikeun nganteurkeun mesin oksigén ka konsumén kami anu tara sareng standar internasional tapi harga anu saing pisan. Kami nganggo bahan kualitas premium anu dipésér ti supplier anu pangsaéna di industri. Oksigén anu dihasilkeun dina generator oksigén PSA urang nyumponan sarat industri sareng aplikasi médis. Seueur perusahaan ti sakumna dunya anu nganggo pabrik oksigén PSA urang sareng ngahasilkeun oksigén dina lokasi pikeun ngajalankeun operasina.

Generator oksigén urang ogé dianggo di rumah sakit kusabab pamasangan generator gas oksigén dina situs ngabantosan rumah sakit pikeun ngahasilkeun oksigén nyalira sareng ngeureunkeun katergantunganna kana tabung oksigén anu dipésér ti pasar. Kalayan pembangkit oksigén urang, industri sareng lembaga médis tiasa kéngingkeun pasokan oksigén anu teu kaganggu. Perusahaan kami nganggo téknologi canggih dina pembuatan mesin oksigén.

Pedaran Sacara Aliran Proses

图片1

Fitur Téknis

Fitur-fitur penting tina tutuwuhan pembangkit oksigén PSA

  • Sistem otomatis- dirancang pikeun dianggo tanpa jaga.
  • Tutuwuhan PSA kompak nyandak rohangan sakedik, dipasang dina gésér, prefabrikasi sareng dipasok ti pabrik.
  • Waktos mimitian-gancang Gancang ngan ukur 5 menit pikeun ngahasilkeun oksigén kalayan purity dipikahoyong.
  • Dipercaya pikeun kéngingkeun suplai oksigén anu kontinyu sareng ajeg.
  • Ayakan molekular awét anu tahan sakitar 12 taun.

Fitur Produk

2

Ngangkut

3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • 90%-99.9999% Purity and Large Capacity PSA Nitrogen Generator

      90% -99,9999% Kasucian sareng Kapasitas ageung PSA Nitr ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • PSA oxygen concentrator/Psa Nitrogen Plant for sale  Psa Nitrogen Generator

      Konsentrator oksigén PSA / Tutuwuhan Nitrogén Psa pikeun ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Oksigén mangrupikeun gas anu peryogi pisan pikeun ngadukung kahirupan di bumi, khusus di rumah sakit, oksigén médis p ...

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Pabrikan Peralatan Kaséhatan Nitrogén Murni PS ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Industrial High Concentration Psa Oxygen Generator PSA Oxygen Plant

      Konsentrasi Tinggi Industri Psa Oksigén Genera ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 tutuwuhan generator oksigén PS-50 PSA didamel nganggo ayunan Tekanan maju Téknologi adsorpsi. Sakumaha ogé-k ...

    • Top quality PSA oxygen plant for sale hot in south America east Asiawith quality assured of high efficiency

      Tutuwuhan oksigén PSA kualitas luhur dijual panas janten ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 1: Industri kertas sareng Pulp pikeun pemutihan Oxy sareng delignification 2: Industri kaca pikeun tungku enrichme ...

    • Liquid Oxygen and Nitrogen Production Plant/Liquid Oxygen Generator

      Oksigén Cairan sareng Pabrik Produksi Nitrogén / Liq ...

      Kauntungan Produk Kami dipikaterang pikeun keahlian rékayasa anu luhung dina nyiptakeun tutuwuhan oksigén cair anu didasarkeun kana téknologi distilasi cryogenic. Ngadesain presisi urang ngajantenkeun sistem gas industri urang tiasa dipercaya sareng éfisién ngahasilkeun biaya operasional anu murah. Didamel ku bahan sareng komponenana kualitas luhur, cairan kami ...