• products-cl1s11

Tutuwuhan Gas Nitrogén Cair Tutuwuhan Gas Nitrogén Cair, Tutuwuhan Nitrogén Murni sareng Tangki

Pedaran pondok:

Unit Pemisahan Udara ngarujuk kana alat-alat anu kéngingkeun oksigén, nitrogén sareng argon tina hawa cair dina suhu anu handap ku béda-béda unggal titik anu ngagolak.


Detil Produk

Tanda Produk

1
2

Kauntungan produk

Kami ngawangun pabrik oksigén pikeun ngeusian silinder ku bahan sareng komponenana anu pangsaéna. Kami ngarobih pepelakan sakumaha sarat konsumén sareng kaayaan lokal. Kami menonjol di pasar gas industri kami nawiskeun kombinasi biaya sareng efisiensi sistem anu pangsaéna. Sacara otomatis pinuh, pepelakan tiasa ngajalankeun tanpa pangawasan sareng ogé tiasa ngalaksanakeun cara ngungkulan diagnostik jauh. Ngadesain presisi ningkatkeun épisiénsi sareng nurunkeun konsumsi tanaga ku cara ngahémat proporsi tagihan anu penting dina biaya operasional sareng perawatan. Sumawona, pangasilan investasi sistem oksigén di lokasi kami saé pisan ngamungkinkeun para nasabah rusak bahkan dina dua taun.

Widang Aplikasi

Oksigén, nitrogén, argon sareng gas langka sanés anu dihasilkeun ku unit pamisah udara seueur dianggo dina waja, kimia

industri, kilang kilang, kaca, karét, éléktronika, kasehatan, tuangeun, logam, pembangkit listrik sareng industri sanés.

Spésifikasi Produk

  • 1 : Komprésor hawa (Rotary Air Compressor)
  • 2 : SKOS PROSES: (Pemisah Uap, nyerep minyak, 2 baterai ayakan molekul, cooler nitrogén, saatos langkung tiis sareng tank, Unit Chilling, alat pemanas defrost, jalur gas / cai, filter debu, unit Freon)
  • 3 : ÉPÉSOR CRYOGENIC
  • 4 : KOTA PEMISAHAN UDARA -COLD BOX (Leak proof kolom stainless steel)
  • 5: PUMP OXYGEN CAIR (Pompa Oksigén Cair Oksigén bébas minyak)
  • 6 : PANELIT éléktrik
  • 7 : MANFOLD Eusian CYLINDER - (Gas oksigén tekanan tinggi dugi ka 150 bar kaluar tina kotak tiis dina 99,7% purity sareng garing tulang (- 60 titik embun) bakal dieusi langsung kana tabung oksigén dina manifold silinder oksigén)

Aliran prosés

1.Full tekanan low prosés ékspansi aliran positif

2. Full ékspansi tekanan mundur prosés ékspansi

3. prosés tekanan low pinuh ku booster turboexpander

Pangwangunan dina kamajuan

1
4
2
6
3
5

Bengkel

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(3)
factory-(4)
7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Medical Gas Oxygen Plant for Hospital Uses Medical Oxygen Filling Machine

      Tutuwuhan Oksigén Gas Médis pikeun Rumah Sakit Nganggo Medi ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi saderhana sareng pangropéa berkat desain modular sareng konstruksi. 2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya. 3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi. 4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika operasi pangropéa. 5. Low énergi co ...

    • Industrial Scale PSA Oxygen Concentrator Oxygen production Plant with certifications

      Skala Industrial PSA Oksigén Konsentrator Oksigén ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kami ngadamel sareng ngekspor pepelakan oksigén otomatis sareng nitrogén melak pikeun silinder ngeusian ku la ...

    • Cryogenic medium size liquid oxygen gas plant Liquid  Nitrogen Plant

      Tutuwuhan gas oksigén ukuran Cryogen sedeng L ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi saderhana sareng pangropéa berkat desain modular sareng konstruksi. 2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya. 3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi. 4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika pangropéa ...

    • PSA oxygen concentrator/Psa Nitrogen Plant for sale  Psa Nitrogen Generator

      Konsentrator oksigén PSA / Tutuwuhan Nitrogén Psa pikeun ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Oksigén mangrupikeun gas anu peryogi pisan pikeun ngadukung kahirupan di bumi, khusus di rumah sakit, oksigén médis p ...

    • Industrial PSA nitrogen generating  plant for sale Nitrogen gas Making Machine

      Tutuwuhan ngahasilkeun nitrogén PSA industri pikeun ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Pabrikan Peralatan Kaséhatan Nitrogén Murni PS ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...