• products-cl1s11

Konsentrator oksigén PSA / Tutuwuhan Nitrogén Psa pikeun dijual Psa Nitrogen Generator

Pedaran pondok:

Kapasitas Oksigén: 3-400Nm3 / h

Kasucian Oksigén: 93% -95%

Tekanan Kaluaran: 0.1-0.3Mpa (1-3bar) adjustable / 15Mpa ngeusian tekanan ditawarkeun


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Kaluaran (Nm³ / h)

Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h)

sistem beberesih hawa

ORO-5

5

1.25

KJ-1.2

ORO-10

10

2.5

KJ-3

ORO-20

20

5.0

KJ-6

ORO-40

40

10

KJ-10

ORO-60

60

15

KJ-15

ORO-80

80

20

KJ-20

ORO-100

100

25

KJ-30

ORO-150

150

38

KJ-40

ORO-200

200

50

KJ-50

Oksigén mangrupikeun gas anu peryogi pisan pikeun ngadukung kahirupan di bumi, khusus di rumah sakit, oksigén médis ngagaduhan peran anu penting pisan pikeun nyalametkeun pasién.
Tutuwuhan Oksigén Médis ETR PSA tiasa ngahasilkeun oksigén tingkat médis tina hawa sacara langsung. Tutuwuhan Oksigén ETR Médis diwangun ku kompresor hawa Atlas Copco, pengering SMC sareng saringan, tutuwuhan oksigén PSA, bak panyangga, sistem silinder manifold. Kabinet kontrol HMI sareng sistem monitoring aplikasi APP pikeun monitor online sareng jarak jauh.

Hawa dikomprés dimurnikeun ngaliwatan pengering hawa sareng saring ka tingkat anu tangtu pikeun dianggo generator utama. Panyangga hawa dilebetkeun pikeun suplai lemes tina hawa dikomprés sahingga pikeun ngirangan turun naek tina sumber hawa dikomprés. Generator ngahasilkeun oksigén nganggo téknologi PSA (pressure swing adsorption), anu mangrupikeun metode pembuktian oksigén anu parantos kabuktosan waktos. Oksigén kasucian anu dipikahoyong dina 93% ± 3% dikirimkeun ka bak panyangga oksigén pikeun suplai gas produk anu lancar. Oksigén dina bak panyangga dijaga dina tekanan 4bar. Kalayan panguat oksigén, oksigén médis tiasa dieusian silinder sareng tekanan 150bar.

Pedaran Sacara Aliran Proses

1

Fitur Téknis

Tutuwuhan pembangkit oksigén PSA didamel nganggo téknologi Tekanan Swing Adsorption canggih. Sakumaha dipikaterang, oksigén mangrupikeun sakitar 20-21% hawa atmosfir. Generator oksigén PSA nganggo ayakan molekul Zeolite pikeun misahkeun oksigén tina hawa. Oksigén kalayan kasucian tinggi dikirimkeun sedengkeun nitrogén anu diserep ku ayakan molekular diarah deui kana hawa ngalangkungan pipa knalpot.

Proses adsorpsi ayunan tekanan (PSA) diwangun ku dua kapal anu dieusi saringan molekul sareng alumina anu diaktipkeun. Hawa dikomprés diliwatan ku hiji kapal dina 30 derajat C sareng oksigén dihasilkeun salaku gas produk. Nitrogén dileupaskeun salaku gas buang deui ka atmosfir. Nalika ranjang ayakan molekular jenuh, prosésna ngalih ka ranjang anu sanés ku klep otomatis pikeun ngahasilkeun oksigén. Hal éta dilakukeun bari ngamungkinkeun ranjang jenuh ngalaman régenerasi ku déprési sareng purging kana tekanan atmosfir. Dua kapal tetep jalan silih ganti dina produksi oksigén sareng régenerasi sahingga oksigén sayogi pikeun prosés na.

Aplikasi Tutuwuhan PSA

Tutuwuhan pembangkit oksigén PSA kami dianggo di sababaraha industri kalebet:

  • Industri kertas sareng Pulp pikeun pemutihan Oxy sareng delignifikasi
  • Industri kaca pikeun pengayaan tungku
  • Industri metalurgi pikeun pengayaan oksigén tungku
  • Industri kimia pikeun réaksi oksidasi sareng insinerator
  • Perawatan cai sareng limbah
  • Las gas logam, motong sareng brazing
  • Ngala lauk
  • Industri kaca

Fitur Produk

2

Ngangkut

3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Industrial High Concentration Psa Oxygen Generator PSA Oxygen Plant

      Konsentrasi Tinggi Industri Psa Oksigén Genera ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 tutuwuhan generator oksigén PS-50 PSA didamel nganggo ayunan Tekanan maju Téknologi adsorpsi. Sakumaha ogé-k ...

    • Industrial PSA nitrogen generating  plant for sale Nitrogen gas Making Machine

      Tutuwuhan ngahasilkeun nitrogén PSA industri pikeun ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Cryogenic type high efficient high purity nitrogen air separation plant liquid and  oxygen generator

      Tipe Cryogenic efisiensi tinggi purity nitro ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi saderhana sareng pangropéa berkat desain modular sareng konstruksi. 2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya. 3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi. 4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika pangropéa ...

    • Cryogenic oxygen plant cost liquid oxygen plant

      Tutuwuhan oksigén Cryogenic ngarugikeun tutuwuhan oksigén cair

      Kauntungan Produk 1: Prinsip desain tutuwuhan ieu nyaéta mastikeun kasalametan, hemat énergi sareng operasi gampang sareng pangropéa. Téknologi ngarah posisi di dunya. A: Anu Mésér peryogi seueur produksi cair, janten kami nyayogikeun prosés daur ulang hawa tekanan tengah pikeun ngahémat investasi sareng konsumsi kakuatan ....

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Pabrikan Peralatan Kaséhatan Nitrogén Murni PS ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Cryogenic medium size liquid oxygen gas plant Liquid  Nitrogen Plant

      Tutuwuhan gas oksigén ukuran Cryogen sedeng L ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi saderhana sareng pangropéa berkat desain modular sareng konstruksi. 2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya. 3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi. 4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika pangropéa ...