• products-cl1s11

Skala Industrial PSA Oksigén Konsentrator Oksigén Tutuwuhan produksi kalayan sertifikasi

Pedaran pondok:

Kapasitas Oksigén: 3-400Nm3 / h

Kasucian Oksigén: 93% -95%

Tekanan Kaluaran: 0.1-0.3Mpa (1-3bar) adjustable / 15Mpa ngeusian tekanan ditawarkeun


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Kaluaran (Nm³ / h)

Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h)

sistem beberesih hawa

ORO-5

5

1.25

KJ-1.2

ORO-10

10

2.5

KJ-3

ORO-20

20

5.0

KJ-6

ORO-40

40

10

KJ-10

ORO-60

60

15

KJ-15

ORO-80

80

20

KJ-20

ORO-100

100

25

KJ-30

ORO-150

150

38

KJ-40

ORO-200

200

50

KJ-50

Kami ngadamel sareng ngekspor pepelakan oksigén sacara otomatis sareng tutuwuhan nitrogén pikeun silinder ngeusian téknologi distilasi kriogenik panganyarna pikeun oksigén puritas tinggi sareng produksi nitrogén. Tutuwuhan ngeusian silinder oksigén dioptimalkeun pikeun épisiénsi sareng reliabilitas sareng desain dunya-kelas urang. Insinyur kami parantos ngémovasi prosés kriogenik anu ningkatkeun efisiensi produksi sareng konsumsi kakuatan. Tutuwuhan keusikan silinder nitrogén kami sacara otomatis otomatis sareng nyéépkeun daya anu kirang peryogi pangropéa minimum. Éta ogé dilengkepan panel tampilan digital anu teras-terasan mariksa kasucian oksigén sareng dipareuman upami aya turunna kasucian. Éta ogé tiasa ngajalankeun pamariksaan diagnostik jauh tina sadaya pepelakan pikeun ningali naha pepelakan tiasa dianggo éfisién.

Pedaran Sacara Aliran Proses

1

Fitur Téknis

1). Otomatis pinuh

Sadaya sistem dirarancang pikeun operasi anu teu hadir sareng panyaluyuan paménta Oksigén otomatis.

2). Syarat Angkasa handap

Desain sareng Instrumén ngajantenkeun ukuran pepelakan kompak pisan, dipasang dina gésér, prefabrikasi ti pabrik.

3). Gancang Mimitian-up

Waktos ngamimitian-ngan 5 menit pikeun dimurnikeun oksigén anu dipikahoyong. Janten unit-unit ieu tiasa diaktipkeun ON & OFF sakumaha per paménta Oksigén.

4). Reliabilitas tinggi

Pisan dipercaya pikeun operasi kontinyu sareng tetep sareng purity oksigén konstan. Waktos kasadiaan tandur langkung saé tibatan 99% salawasna.

5). Molekul maling kahirupan

Anu diarepkeun Ayakan Molekul kira-kira 10-taun nyaéta sapanjang umur hirup tutuwuhan oksigén. Janten henteu aya biaya ngagentos.

6). Disaluyukeun

Ku ngarobih aliran, anjeun tiasa nganteurkeun oksigén kalayan tepat murni.

Fitur Produk

2

Ngangkut

3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Industrial PSA nitrogen generating  plant for sale Nitrogen gas Making Machine

      Tutuwuhan ngahasilkeun nitrogén PSA industri pikeun ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Liquid Oxygen and Nitrogen Production Plant/Liquid Oxygen Generator

      Oksigén Cairan sareng Pabrik Produksi Nitrogén / Liq ...

      Kauntungan Produk Kami dipikaterang pikeun keahlian rékayasa anu luhung dina nyiptakeun tutuwuhan oksigén cair anu didasarkeun kana téknologi distilasi cryogenic. Ngadesain presisi urang ngajantenkeun sistem gas industri urang tiasa dipercaya sareng éfisién ngahasilkeun biaya operasional anu murah. Didamel ku bahan sareng komponenana kualitas luhur, cairan kami ...

    • Cryogenic type mini scale air separation plant industrial oxygen generator nitrogen generator argon generator

      Tutuwuhan pamisah hawa skala mini tipe Cryogenic ...

      Kauntungan Produk Perusahaan kami aktipitas salaku produsén sareng pemasok tutuwuhan pipisahan hawa cryogenik, pepelakan oksigén / nitrogén PSA, bak cair cryogenik vakum tinggi & tanker sareng kimia. Éta ogé dilengkepan ku sababaraha rupa peralatan sareng mesin dina total 230 sét, sapertos alat angkat ageung, p jero cai ...

    • 90%-99.9999% Purity and Large Capacity PSA Nitrogen Generator

      90% -99,9999% Kasucian sareng Kapasitas ageung PSA Nitr ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Cryogenic type high efficient high purity nitrogen air separation plant liquid and  oxygen generator

      Tipe Cryogenic efisiensi tinggi purity nitro ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi saderhana sareng pangropéa berkat desain modular sareng konstruksi. 2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya. 3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi. 4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika pangropéa ...

    • LNG Plant Nitrogen Generator Equipment Industrial Nitrogen  Machine

      LNG Plant Nitrogen Generator Equipment Industri ...

      Gas Perminyakan Pakait (APG), atanapi gas pakait, mangrupikeun bentuk gas alam anu dipendakan kalayan setoran minyak bumi, boh leyur dina minyak atanapi salaku "tutup gas" gratis di luhur minyak dina waduk. Gasna tiasa dianggo dina sababaraha cara saatos diolah: dijual sareng kalebet kana jaringan distribusi gas-alam, dianggo pikeun pembangkit listrik di tempat kalayan mesin atanapi turbin, ...