• products-cl1s11

Pabrikan Peralatan Kaséhatan Nitrogén Murni PSA Nitrogen Generator

Pedaran pondok:

Kapasitas Nitrogén: 3-3000Nm3 / h

Kasucian Nitrogén: 95-99,9995%

Tekanan Kaluaran: 0,1-0,8Mpa (1-8bar) tiasa diatur / atanapi sakumaha sarat pikeun palanggan


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

kaluaran (Nm³ / h)

Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h)

sistem beberesih hawa

Kaliber impor

ORN-5A

5

0,76

KJ-1

DN25

DN15

ORN-10A

10

1,73

KJ-2

DN25

DN15

ORN-20A

20

3.5

KJ-6

DN40

DN15

ORN-30A

30

5.3

KJ-6

DN40

DN25

ORN-40A

40

7

KJ-10

DN50

DN25

ORN-50A

50

8.6

KJ-10

DN50

DN25

ORN-60A

60

10.4

KJ-12

DN50

DN32

ORN-80A

80

13.7

KJ-20

DN65

DN40

ORN-100A

100

17.5

KJ-20

DN65

DN40

ORN-150A

150

26.5

KJ-30

DN80

DN40

ORN-200A

200

35.5

KJ-40

DN100

DN50

ORN-300A

300

52.5

KJ-60

DN125

DN50

Aplikasi

Generator nitrogén PSA, pemurni oksigén PSA, pemurni nitrogén PSA, generator hidrogén, generator oksigén VPSA, generator oksigén VSA, generator oksigén mémbran, generator nitrogén mémbran, Cairan (kriogenik) oksigén, generator nitrogén sareng argon, jst, sareng seueur dianggo di industri minyak bumi, minyak & gas, bahan kimia, éléktronika, metalurgi, batu bara, farmasi, aerospace, otomatis, kaca, plastik, tuangeun, perawatan médis, sisikian, pertambangan, motong, las, bahan énggal, jst Kalayan taun-taun panalungtikan dina téknologi pipisahan hawa sareng pangalaman solusi anu euyeub dina sagala rupa industri, lengket pikeun nyayogikeun klien kami kalayan solusi gas profesional anu langkung dipercaya, langkung ekonomis, langkung merenah.

Prinsip Operasi

Generator nitrogén diwangun numutkeun prinsip operasi PSA (Pressure Swing Adsorption) sareng diwangun ku sakedik dua panyerep dieusian ku ayakan molekular. Serap disebrangan ku hawa dikomprés (anu sateuacanna disucikeun supados ngaleungitkeun minyak, kalembaban sareng bubuk) sareng ngahasilkeun nitrogén. Sedengkeun wadah, disebrangan ku hawa anu dikomprés, ngahasilkeun gas, anu sanésna hirup deui dirina kalah ka tekanan tekanan gas-gas anu saacanna adsorb. Prosésna diulang deui ku cara siklik. Generator dikelola ku PLC.

Pedaran Sacara Aliran Proses

1

Fitur Téknis

PSA Nitrogen Generator mangrupikeun peralatan generasi nitrogén nyoko kana ayakan molekul karbon salaku adsorbén - adsorpsi bertekanan sareng desorpsi oksigén tina hawa, hasilna misah nitrogén.

Sipat adsorpsi saringan molekul karbon O2 sareng N2 kalayan ningkatna tekanan adsorpsi ngajantenkeun O2, kapasitas adsorpsi N2 ningkat, sareng tingkat adsorpsi O2 langkung luhur. Generator nitrogén PSA persis ngamangpaatkeun fitur ieu nitrogén, oksigén sareng CMS. Tapi ieu henteu cekap, seueur faktor anu kedah diperhatoskeun sareng dimanipulasi anu pangsaéna - ieu ogé naha generator nitrogén PSA wilujeng sumping sareng populér pisan di dunya kusabab ngalakukeun anu pangsaéna. Siklus PSA pondok - O2, adsorpsi N2 mimitian tina kasetaraan / tekanan persamaan, tapi tingkat difusi O2, N2 / desorpsi béda pisan yén kapasitas adsorpsi O2 dina waktos anu pondok langkung luhur tibatan kapasitas adsorpsi tina N2. Téknologi generasi PSA Nitrogén ngagunakeun ciri adsorpsi saringan molekul karbon, sareng prinsip adsorpsi bertekanan, siklus dekompresi desorpsi - hawa anu dikompresi silih ganti kana dua menara adsorpsi pikeun ngahontal pipisahan hawa, sahingga ngahasilkeun aliran nitrogén produk anu teras-terasan. Nanging terang ieu henteu cekap - parantos ngembangkeun ieu sadayana anu pangsaéna dina sadaya generator nitrogén PSA.

Fitur Produk

Product-Feature

Aplikasi Produk

Product-Application

Ngangkut

Transport

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Cryogenic type high efficient high purity nitrogen air separation plant liquid and  oxygen generator

      Tipe Cryogenic efisiensi tinggi purity nitro ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi saderhana sareng pangropéa berkat desain modular sareng konstruksi. 2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya. 3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi. 4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika pangropéa ...

    • Liquid Nitrogen Plant/Liquid Oxygen Equipment/Liquid Oxygen Generator Supplier

      Tutuwuhan Nitrogén Cair / Peralatan Oksigén Cair / L ...

      Kulkas campuran-kulkas Joule-Thomson (MRJT) kulkas dina kisaran suhu handap didorong ku kompresor tunggal kalayan precooling dilarapkeun ka nitrogén cair (-180 ℃) pikeun Nitrogen Liquefier ti TIPC, CAS. MRJT, siklus Joule-Thomson dumasarkeun kana reoccupation sareng multicomponent campuran-kulkas ngalangkungan ngaoptimalkeun ragam kulkas kalayan titik-titik golak anu béda kalayan pertandingan anu saé sareng kisaran suhu pendinginan anu épéktip masing-masing, mangrupikeun ...

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Rumah Sakit Oksigén Generator Rumah Sakit Oksigén Genera ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kami ngadamel pabrik oksigén PSA nganggo PSA pangénggalna ( Tekanan Swing Adsorption) téknologi. Janten lea ...

    • Industrial PSA nitrogen generating  plant for sale Nitrogen gas Making Machine

      Tutuwuhan ngahasilkeun nitrogén PSA industri pikeun ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Oxygen & Nitrogen Factory Project for Medical & Industrial Use

      Proyék Pabrik Oksigén & Nitrogén pikeun Medi ...

      Kauntungan produk 1 : Komprési Hawa Rotary Sapinuhna. 2 : Konsumsi listrik anu lemah pisan. 3 : Ngahémat cai salaku kompresor hawa didinginkan ku hawa. 4: 100% kolom konstruksi stainless steel sakumaha standar ASME. 5: Oksigén kasucian luhur pikeun panggunaan médis / rumah sakit. 6 : Skid dipasang vérsi (Henteu kedah yayasan) 7 : Gancang ngamimitian sareng Pareuman tim ...

    • Creditable manufacturer for-liquid-oxygen-nitrogen-argon-production-plant

      Pabrikan kiridit pikeun-cair-oksigén-nitro ...

      Kauntungan Produk Kami nyandak pendekatan rangkep anu béda-béda numutkeun sarat khusus. Kantong dibungkus sareng kotak kai ilahar dianggo pikeun tujuan tahan cai, debu-buktina sareng shock-proof, mastikeun yén unggal alat tetep dina kaayaan anu sampurna saatos dikantunkeun. Dina hal logistik, perusahaan ngagaduhan seueur gudang ...