• products-cl1s11

Proyék Pabrik Oksigén & Nitrogén pikeun Pamakéan Médis & Industrial

Pedaran pondok:

Unit Pemisahan Udara ngarujuk kana alat-alat anu kéngingkeun oksigén, nitrogén sareng argon tina hawa cair dina suhu anu handap ku béda-béda unggal titik anu ngagolak.


Detil Produk

Tanda Produk

1
2

Kauntungan produk

  • 1 : Komprési Hawa Rotary Otomatis.
  • 2 : Konsumsi listrik anu lemah pisan.
  • 3 : Ngahémat cai salaku kompresor hawa didinginkan ku hawa.
  • 4: 100% kolom konstruksi stainless steel sakumaha standar ASME.
  • 5: Oksigén kasucian luhur pikeun panggunaan médis / rumah sakit.
  • 6 : Skid dipasang vérsi (Henteu kedah yayasan)
  • 7 : Gancang ngamimitian sareng Pareuman waktos.
  • 8 : Ngeusian oksigén dina silinder ku pompa oksigén cair

Widang Aplikasi

Oksigén, nitrogén, argon sareng gas langka sanés anu dihasilkeun ku unit pamisah udara seueur dianggo dina waja, kimia

industri, kilang kilang, kaca, karét, éléktronika, kasehatan, tuangeun, logam, pembangkit listrik sareng industri sanés.

Spésifikasi Produk

  • 1 : Komprési hawa rotary tekanan rendah.
  • 2 : Pemurnian Skid kumplit sareng sadaya barang.
  • 3 : Cryogenic Expander sareng téknologi Booster.
  • 4 : Koléktifitas kolom efisiensi tinggi BOSCHI ITALY dipaténkeun.
  • 5: Sistem keusikan silinder Oksigén nganggo pompa oksigén cair gratis minyak.
  • 6 : Sistem ngeusian silinder nitrogén sareng pompa Nitrogén cair gratis minyak. (Opsional)

Aliran prosés

Tutuwuhan oksigén / nitrogén ukuran sedeng kami didesain sareng didamel nganggo téknologi pemisahan hawa cryogenic panganyarna, anu dipercaya salaku téknologi pang éfisiénna pikeun tingkat luhur generasi gas kalayan kasucian anu luhur. Kami gaduh keahlian rékayasa kelas dunya anu ngamungkinkeun urang ngawangun sistem gas industri saluyu sareng standar manufaktur sareng perancangan anu disatujuan sacara internasional. Mesin pabrik kami didamel saatos nyandak sababaraha variabel kalebet jumlah produk gas sareng cair kanggo dihasilkeun, spésifikasi purity, kaayaan lingkungan lokal sareng pangiriman tekanan anu dipikahoyong.

Pangwangunan dina kamajuan

1
4
2
6
3
5

Bengkel

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(3)
factory-(4)
7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Top quality PSA oxygen plant for sale hot in south America east Asiawith quality assured of high efficiency

      Tutuwuhan oksigén PSA kualitas luhur dijual panas janten ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 1: Industri kertas sareng Pulp pikeun pemutihan Oxy sareng delignification 2: Industri kaca pikeun tungku enrichme ...

    • Medical Gas Oxygen Plant for Hospital Uses Medical Oxygen Filling Machine

      Tutuwuhan Oksigén Gas Médis pikeun Rumah Sakit Nganggo Medi ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi saderhana sareng pangropéa berkat desain modular sareng konstruksi. 2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya. 3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi. 4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika operasi pangropéa. 5. Low énergi co ...

    • Cryogenic type high efficient high purity nitrogen air separation plant liquid and  oxygen generator

      Tipe Cryogenic efisiensi tinggi purity nitro ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi saderhana sareng pangropéa berkat desain modular sareng konstruksi. 2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya. 3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi. 4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika pangropéa ...

    • Cryogenic oxygen plant cost liquid oxygen plant

      Tutuwuhan oksigén Cryogenic ngarugikeun tutuwuhan oksigén cair

      Kauntungan Produk 1: Prinsip desain tutuwuhan ieu nyaéta mastikeun kasalametan, hemat énergi sareng operasi gampang sareng pangropéa. Téknologi ngarah posisi di dunya. A: Anu Mésér peryogi seueur produksi cair, janten kami nyayogikeun prosés daur ulang hawa tekanan tengah pikeun ngahémat investasi sareng konsumsi kakuatan ....

    • Cryogenic type mini scale air separation plant industrial oxygen generator nitrogen generator argon generator

      Tutuwuhan pamisah hawa skala mini tipe Cryogenic ...

      Kauntungan Produk Perusahaan kami aktipitas salaku produsén sareng pemasok tutuwuhan pipisahan hawa cryogenik, pepelakan oksigén / nitrogén PSA, bak cair cryogenik vakum tinggi & tanker sareng kimia. Éta ogé dilengkepan ku sababaraha rupa peralatan sareng mesin dina total 230 sét, sapertos alat angkat ageung, p jero cai ...

    • LNG Plant Nitrogen Generator Equipment Industrial Nitrogen  Machine

      LNG Plant Nitrogen Generator Equipment Industri ...

      Gas Perminyakan Pakait (APG), atanapi gas pakait, mangrupikeun bentuk gas alam anu dipendakan kalayan setoran minyak bumi, boh leyur dina minyak atanapi salaku "tutup gas" gratis di luhur minyak dina waduk. Gasna tiasa dianggo dina sababaraha cara saatos diolah: dijual sareng kalebet kana jaringan distribusi gas-alam, dianggo pikeun pembangkit listrik di tempat kalayan mesin atanapi turbin, ...