• products-cl1s11

90% -99.9999% Kasucian sareng Kapasitas ageung PSA Nitrogen Generator

Pedaran pondok:

Kapasitas Nitrogén: 3-3000Nm3 / h

Kasucian Nitrogén: 95-99,9995%

Tekanan Kaluaran: 0,1-0,8Mpa (1-8bar) tiasa diatur / atanapi sakumaha sarat pikeun palanggan


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

kaluaran (Nm³ / h)

Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h)

sistem beberesih hawa

Kaliber impor

ORN-5A

5

0,76

KJ-1

DN25

DN15

ORN-10A

10

1,73

KJ-2

DN25

DN15

ORN-20A

20

3.5

KJ-6

DN40

DN15

ORN-30A

30

5.3

KJ-6

DN40

DN25

ORN-40A

40

7

KJ-10

DN50

DN25

ORN-50A

50

8.6

KJ-10

DN50

DN25

ORN-60A

60

10.4

KJ-12

DN50

DN32

ORN-80A

80

13.7

KJ-20

DN65

DN40

ORN-100A

100

17.5

KJ-20

DN65

DN40

ORN-150A

150

26.5

KJ-30

DN80

DN40

ORN-200A

200

35.5

KJ-40

DN100

DN50

ORN-300A

300

52.5

KJ-60

DN125

DN50

Aplikasi

- Bungkus tuangeun (kéju, salami, kopi, buah garing, ramuan, pasta seger, tuangeun siap, sandwich, jst.)

- Botol anggur, minyak, cai, cuka

- Penyimpanan buah sareng sayuran sareng bahan pengemasan

- Industri

- Médis

- Kimia

Prinsip Operasi

Tutuwuhan Nitrogén PSA nyoko kana prinsip yén dina tekenan anu pasti, laju difusi oksigén sareng nitrogén bénten pisan dina ayakan molekul karbon. Dina waktu anu singget, molekul oksigén diserat ku tabung molekul karbon tapi nitrogén tiasa nembus lapisan ranjang ayakan molekular pikeun misahkeun oksigén sareng nitrogén.

Saatos prosés adsorpsi, ayakan molekul karbon bakal hirup deui ku déprési sareng desorbkeun oksigén.

Tutuwuhan Nitrogén PSA kami dilengkepan ku 2 adsorbers, hiji dina adsorpsi pikeun ngahasilkeun nitrogén, hiji dina desorpsi pikeun ngasilkeun tabung molekul. Dua adsorbers damel silih gentos ngahasilkeun nitrogén produk anu mumpuni teras-terasan.

Pedaran Sacara Aliran Proses

1

Fitur Téknis

  • 1 : Parabotna ngagaduhan kaunggulan konsumsi énergi rendah, béaya rendah, adaptasi anu kuat, produksi gas gancang sareng gampang nyaluyukeun kasucian.
  • 2 : Desain prosés anu sampurna sareng pangaruh pangsaéna;
  • 3 : Desain modél dirancang pikeun ngahémat luas lahan.
  • 4 : Operasiana saderhana, kinerja stabil, tingkat otomatisasi luhur, sareng éta tiasa diwujudkeun tanpa operasi.
  • 5: Komponén internal anu wajar, distribusi hawa seragam, sareng ngirangan pangaruh gancang tina aliran udara;
  • 6: Ukuran panyalindungan saringan molekul karbon khusus pikeun manjangkeun umur molekul karbon.
  • 7 : Komponén konci mérek terkenal nyaéta jaminan épéktip kualitas alat.
  • 8 : Alat pengosongan otomatis téknologi patén nasional ngajamin kualitas nitrogén produk réngsé.
  • 9: Éta ngagaduhan seueur fungsi diagnosis lepat, alarm sareng pamrosésan otomatis.
  • 10: tampilan layar toél opsional, deteksi titik embun, kontrol hemat energi, komunikasi DCS sareng sajabana.

Fitur Produk

Product-Feature

Aplikasi Produk

Product-Application

Ngangkut

Transport

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Liquid Nitrogen Plant/Liquid Oxygen Equipment/Liquid Oxygen Generator Supplier

      Tutuwuhan Nitrogén Cair / Peralatan Oksigén Cair / L ...

      Kulkas campuran-kulkas Joule-Thomson (MRJT) kulkas dina kisaran suhu handap didorong ku kompresor tunggal kalayan precooling dilarapkeun ka nitrogén cair (-180 ℃) pikeun Nitrogen Liquefier ti TIPC, CAS. MRJT, siklus Joule-Thomson dumasarkeun kana reoccupation sareng multicomponent campuran-kulkas ngalangkungan ngaoptimalkeun ragam kulkas kalayan titik-titik golak anu béda kalayan pertandingan anu saé sareng kisaran suhu pendinginan anu épéktip masing-masing, mangrupikeun ...

    • Cryogenic type high efficient high purity nitrogen air separation plant liquid and  oxygen generator

      Tipe Cryogenic efisiensi tinggi purity nitro ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi saderhana sareng pangropéa berkat desain modular sareng konstruksi. 2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya. 3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi. 4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika pangropéa ...

    • Top quality PSA oxygen plant for sale hot in south America east Asiawith quality assured of high efficiency

      Tutuwuhan oksigén PSA kualitas luhur dijual panas janten ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 1: Industri kertas sareng Pulp pikeun pemutihan Oxy sareng delignification 2: Industri kaca pikeun tungku enrichme ...

    • Cryogenic type mini scale air separation plant industrial oxygen generator nitrogen generator argon generator

      Tutuwuhan pamisah hawa skala mini tipe Cryogenic ...

      Kauntungan Produk Perusahaan kami aktipitas salaku produsén sareng pemasok tutuwuhan pipisahan hawa cryogenik, pepelakan oksigén / nitrogén PSA, bak cair cryogenik vakum tinggi & tanker sareng kimia. Éta ogé dilengkepan ku sababaraha rupa peralatan sareng mesin dina total 230 sét, sapertos alat angkat ageung, p jero cai ...

    • Industrial Scale PSA Oxygen Concentrator Oxygen production Plant with certifications

      Skala Industrial PSA Oksigén Konsentrator Oksigén ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kami ngadamel sareng ngekspor pepelakan oksigén otomatis sareng nitrogén melak pikeun silinder ngeusian ku la ...

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Pabrikan Peralatan Kaséhatan Nitrogén Murni PS ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...