• products-cl1s11

Oksigén Cairan sareng Tutuwuhan Produksi Nitrogén / Generator Oksigén Cair

Pedaran pondok:

Unit Pemisahan Udara ngarujuk kana alat-alat anu kéngingkeun oksigén, nitrogén sareng argon tina hawa cair dina suhu anu handap ku béda-béda unggal titik anu ngagolak.


Detil Produk

Tanda Produk

1
2

Kauntungan produk

Kami dipikaterang ku kaahlian rékayasa luhung dina nyiptakeun tutuwuhan oksigén cair anu didasarkeun kana téknologi distilasi kriogenik. Ngadesain presisi urang ngajantenkeun sistem gas industri urang tiasa dipercaya sareng éfisién ngahasilkeun biaya operasional anu murah. Diproduksi ku bahan sareng komponén kualitas luhur, tutuwuhan oksigén cair urang tahan lami pisan peryogi pangropéa minimum. Pikeun patuh kami kalayan ukuran kontrol kualitas anu ketat, kami parantos dileler ku sertifikasi anu diakui sapertos ISO 9001, ISO13485 sareng CE.

Widang Aplikasi

Oksigén, nitrogén, argon sareng gas langka sanés anu dihasilkeun ku unit pamisah udara seueur dianggo dina waja, kimia

industri, kilang kilang, kaca, karét, éléktronika, kasehatan, tuangeun, logam, pembangkit listrik sareng industri sanés.

Spésifikasi Produk

1. Unit Pemisahan Udara kalayan saringan molekul suhu normal pemurnian, booster-turbo expander, kolom répléksi tekanan rendah, sareng sistem ékstraksi argon numutkeun kabutuhan klien.

2. Numutkeun sarat produk, komprési éksternal, komprési internal (dorongan hawa, dorongan nitrogén), pressurization-diri sareng prosés sanésna tiasa ditawarkeun.

3. Desain struktur blokir ASU, instalasi gancang dina situs.

4.Estra prosés tekanan handap ASU anu ngirangan tekanan knalpot kompresor udara sareng biaya operasi.

5. prosés ékstraksi argon maju sareng tingkat ékstraksi argon langkung luhur.

Aliran prosés

Aliran prosés

Kompresor Udara: Hawa dikomprés dina tekanan anu handap 5-7 bar (0,5-0.7mpa). Hal éta dilakukeun ku ngagunakeun kompresor pangénggalna (Screw / Centrifugal Type).

Sistem Pra Cooling: Tahap kadua prosés ngalibatkeun panggunaan kulkas pikeun pre-pendinginan hawa olahan kana suhu sakitar 12 derajat C sateuacan lebet kana panyucian.

Pemurnian Udara Ku Pamurni: Hawa asup kana panyuci, anu diwangun ku panyaring molekul kembar saringan anu fungsina sacara alternatip. Saringan Molekuler misahkeun karbon dioksida & Uap tina hawa prosés sateuacan hawa ngahontal dina Unit pamisahan hawa.

Pendinginan Cryogenic of Air Ku Expander: Hawa kedah disejukkeun ka suhu handap enol pikeun cair. Kulkas sareng pendinginan kriogenik disayogikeun ku expander turbo anu éfisién pisan, anu mendingan hawa kana suhu di handapeun -165 dugi ka-170 deg C.

Pisahkeun Cai Cair kana Oksigén sareng Nitrogén ku Kolom Pisahkeun Udara: Hawa anu lebet kana plat tekanan low fin fin exchanger panas bebas kalembaban, gratis minyak sareng karbon dioksida gratis. Éta disejukkeun dina jero penukar panas di handapeun suhu sub enol ku prosés ékspansi hawa dina expander. Dipiharep urang ngahontal délta bédana sakurang 2 darajat Celsius dina tungtung anu tukeur. Hawa bakal cair nalika dugi kana kolom pamisah hawa sareng dipisahkeun janten oksigén sareng nitrogén ku prosés menerkeun.

Oksigén Cair disimpen dina Tangki Panyimpenan Cairan: Oksigén cair dieusian dina bak panyimpenan cair anu disambungkeun kana cair anu ngawangun sistem otomatis. Pipa selang dianggo pikeun ngaluarkeun oksigén cair tina bak.

Pangwangunan dina kamajuan

1
4
2
6
3
5

Bengkel

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(3)
factory-(4)
7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Rumah Sakit Oksigén Generator Rumah Sakit Oksigén Genera ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kami ngadamel pabrik oksigén PSA nganggo PSA pangénggalna ( Tekanan Swing Adsorption) téknologi. Janten lea ...

    • PSA oxygen concentrator/Psa Nitrogen Plant for sale  Psa Nitrogen Generator

      Konsentrator oksigén PSA / Tutuwuhan Nitrogén Psa pikeun ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Oksigén mangrupikeun gas anu peryogi pisan pikeun ngadukung kahirupan di bumi, khusus di rumah sakit, oksigén médis p ...

    • Cryogenic type high efficient high purity nitrogen air separation plant liquid and  oxygen generator

      Tipe Cryogenic efisiensi tinggi purity nitro ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi saderhana sareng pangropéa berkat desain modular sareng konstruksi. 2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya. 3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi. 4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika pangropéa ...

    • Onsite nitrogen packing machine for food industry Food Grade Nitrogen Generator

      Mesin bungkus nitrogén di tempat kanggo indust tuang ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Liquid Nitrogen plant Liquid Nitrogen Gas plant, Pure Nitrogen Plant with Tanks

      Tutuwuhan Nitrogén Cair Tutuwuhan Gas Nitrogén Cair ...

      Kauntungan Produk Kami nyiptakeun tutuwuhan oksigén pikeun ngeusian silinder ku bahan sareng komponenana anu pangsaéna. Kami ngarobih pepelakan sakumaha sarat konsumén sareng kaayaan lokal. Kami menonjol di pasar gas industri kami nawiskeun kombinasi biaya sareng efisiensi sistem anu pangsaéna. Sacara otomatis pinuh, pepelakan tiasa ngajalankeun tanpa jaga sareng tiasa ogé ...

    • Medical Gas Oxygen Plant for Hospital Uses Medical Oxygen Filling Machine

      Tutuwuhan Oksigén Gas Médis pikeun Rumah Sakit Nganggo Medi ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi saderhana sareng pangropéa berkat desain modular sareng konstruksi. 2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya. 3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi. 4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika operasi pangropéa. 5. Low énergi co ...