• products-cl1s11

Tutuwuhan gas Produksi Nitrogén PSA Psa Nitrogen Generator Equipment Psa Nitrogen Machine

Pedaran pondok:

Kapasitas Nitrogén: 3-3000Nm3 / h

Kasucian Nitrogén: 95-99,9995%

Tekanan Kaluaran: 0,1-0,8Mpa (1-8bar) tiasa diatur / atanapi sakumaha sarat pikeun palanggan


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

kaluaran (Nm³ / h)

Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h)

sistem beberesih hawa

Kaliber impor

ORN-5A

5

0,76

KJ-1

DN25

DN15

ORN-10A

10

1,73

KJ-2

DN25

DN15

ORN-20A

20

3.5

KJ-6

DN40

DN15

ORN-30A

30

5.3

KJ-6

DN40

DN25

ORN-40A

40

7

KJ-10

DN50

DN25

ORN-50A

50

8.6

KJ-10

DN50

DN25

ORN-60A

60

10.4

KJ-12

DN50

DN32

ORN-80A

80

13.7

KJ-20

DN65

DN40

ORN-100A

100

17.5

KJ-20

DN65

DN40

ORN-150A

150

26.5

KJ-30

DN80

DN40

ORN-200A

200

35.5

KJ-40

DN100

DN50

ORN-300A

300

52.5

KJ-60

DN125

DN50

Aplikasi

- Bungkus tuangeun (kéju, salami, kopi, buah garing, ramuan, pasta seger, tuangeun siap, sandwich, jst.)

- Botol anggur, minyak, cai, cuka

- Penyimpanan buah sareng sayuran sareng bahan pengemasan

- Industri

- Médis

- Kimia

Prinsip Operasi

Pikeun gas anu diserap sami (adsorbate) dina adsorprtion naon waé, suhu anu handap, tekanan anu langkung luhur sareng kapasitas adsorbing anu langkung ageung

nalika nyerep tetep stabil; upami henteu, suhu anu langkung luhur, tekanan anu langkung handap sareng kapasitas adsorbing anu langkung alit. Upami suhu tetep henteu robih, desorpsi kalayan dekompresi (vakum ngompa) atanapi dina tekanan normal disebut pressure swing adsorption (PSA) dina kajadian adsorpsi dina komprési.

Sapertos anu dipidangkeun di luhur, ukuran adsorpsi oksigén sareng nitrogén ku ayakan molekul karbon seueur pisan. Nitrogén sareng oksigén tiasa dipisahkeun kusabab bédana ukuran oksigén sareng adsorpsi nitrogén tina hawa dina sababaraha tekanan. Nalika tekanan naék, ayakan molekul karbon nyebarkeun oksigén sareng ngahasilkeun nitrogén; nalika tekanan murag kana normal, tabung desorbs oksigén sareng regenerasi nitrogén. Biasana, generator nitrogén PSA gaduh dua adsorbers, salah sahijina nyebarkeun oksigén sareng ngahasilkeun nitrogén, sareng oksigén anu séjén desorbs sareng ngabangkitkeun nitrogén. Ku cara kieu, nitrogén dihasilkeun teras-terasan.

Pedaran Sacara Aliran Proses

1

Fitur Téknis

1. Parabotna ngerjakeun prosés anu teu sami-teu sami-sami waé dugi ka konsumsi hawa anu dikomprés diréduksi langsung.

2. Ae tiasa milih ayakan molekular paling hemat énergi numutkeun kaayaan palanggan.

3. Maju téknologi adaptif beban pikeun salajengna ngirangan panggunaan énergi.

4. Téknologi pengepakan maju pikeun ayakan molekul karbon leuwih kompak sareng seragam sareng ngaleutikan koefisien gesekan.

5. Pangobatan suplai gas paling dipercaya pikeun mastikeun efisiensi adsorpsi sareng umur jasa ayakan.

6. Klep saklar sareng komponén mérek terkenal padamelan pikeun mastikeun kualitas produk.

7. Téknologi kompaksi silinder otomatis canggih.

8. Parabotna tiasa diawasi sacara real-time.

9. Nitrogén henteu cocog tiasa dikosongkeun sacara otomatis.

10. Ramah HMI.

Fitur Produk

Product-Feature

Aplikasi Produk

Product-Application

Ngangkut

Transport

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Onsite nitrogen packing machine for food industry Food Grade Nitrogen Generator

      Mesin bungkus nitrogén di tempat kanggo indust tuang ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Liquid Oxygen and Nitrogen Production Plant/Liquid Oxygen Generator

      Oksigén Cairan sareng Pabrik Produksi Nitrogén / Liq ...

      Kauntungan Produk Kami dipikaterang pikeun keahlian rékayasa anu luhung dina nyiptakeun tutuwuhan oksigén cair anu didasarkeun kana téknologi distilasi cryogenic. Ngadesain presisi urang ngajantenkeun sistem gas industri urang tiasa dipercaya sareng éfisién ngahasilkeun biaya operasional anu murah. Didamel ku bahan sareng komponenana kualitas luhur, cairan kami ...

    • Cryogenic oxygen plant cost liquid oxygen plant

      Tutuwuhan oksigén Cryogenic ngarugikeun tutuwuhan oksigén cair

      Kauntungan Produk 1: Prinsip desain tutuwuhan ieu nyaéta mastikeun kasalametan, hemat énergi sareng operasi gampang sareng pangropéa. Téknologi ngarah posisi di dunya. A: Anu Mésér peryogi seueur produksi cair, janten kami nyayogikeun prosés daur ulang hawa tekanan tengah pikeun ngahémat investasi sareng konsumsi kakuatan ....

    • Liquid Nitrogen Plant/Liquid Oxygen Equipment/Liquid Oxygen Generator Supplier

      Tutuwuhan Nitrogén Cair / Peralatan Oksigén Cair / L ...

      Kulkas campuran-kulkas Joule-Thomson (MRJT) kulkas dina kisaran suhu handap didorong ku kompresor tunggal kalayan precooling dilarapkeun ka nitrogén cair (-180 ℃) pikeun Nitrogen Liquefier ti TIPC, CAS. MRJT, siklus Joule-Thomson dumasarkeun kana reoccupation sareng multicomponent campuran-kulkas ngalangkungan ngaoptimalkeun ragam kulkas kalayan titik-titik golak anu béda kalayan pertandingan anu saé sareng kisaran suhu pendinginan anu épéktip masing-masing, mangrupikeun ...

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Rumah Sakit Oksigén Generator Rumah Sakit Oksigén Genera ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kami ngadamel pabrik oksigén PSA nganggo PSA pangénggalna ( Tekanan Swing Adsorption) téknologi. Janten lea ...

    • PSA oxygen concentrator/Psa Nitrogen Plant for sale  Psa Nitrogen Generator

      Konsentrator oksigén PSA / Tutuwuhan Nitrogén Psa pikeun ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Oksigén mangrupikeun gas anu peryogi pisan pikeun ngadukung kahirupan di bumi, khusus di rumah sakit, oksigén médis p ...