• products-cl1s11

Tutuwuhan oksigén Cryogenic ngarugikeun tutuwuhan oksigén cair

Pedaran pondok:

Unit Pemisahan Udara ngarujuk kana alat-alat anu kéngingkeun oksigén, nitrogén sareng argon tina hawa cair dina suhu anu handap ku béda-béda unggal titik anu ngagolak.


Detil Produk

Tanda Produk

4
5
6

Kauntungan produk

  • 1: Prinsip desain tutuwuhan ieu nyaéta mastikeun kasalametan, hemat énergi sareng operasi gampang sareng pemeliharaan. Téknologi ngarah posisi di dunya.
    • A: Anu Mésér peryogi seueur produksi cair, janten kami nyayogikeun prosés daur ulang tekanan tengah pikeun ngahémat investasi sareng konsumsi kakuatan.

 

  • B: Urang ngadopsi kompresor hawa daur ulang sareng ngagoda anu luhur, rendah. prosés ékspansi pikeun ngahémat konsumsi listrik.

 

  • 2: Éta ngadopsi téknologi kontrol komputer DCS pikeun ngadalikeun panel utama, panel lokal dina waktos anu sami. Sistem ieu tiasa ngawaskeun sadaya prosés pepelakan.

Widang Aplikasi

Oksigén, nitrogén, argon sareng gas langka sanés anu dihasilkeun ku unit pamisah udara seueur dianggo dina waja, kimia

industri, kilang kilang, kaca, karét, éléktronika, kasehatan, tuangeun, logam, pembangkit listrik sareng industri sanés.

Spésifikasi Produk

Tutuwuhan pipisahan hawa dumasar kana titik-titik golak anu béda pikeun masing-masing komponén dina hawa. Hawa anu mimitina diteken, didaptarkeun, sareng kéngingkeun H2O sareng CO2. Saatos tiis dina panukar panas tekanan sedeng dugi ka suhu cair, éta menerkeun dina kolom kanggo kéngingkeun oksigén cair sareng nitrogén cair.

Tutuwuhan ieu mangrupikeun ayakan molekular hawa anu nyucikeun kalayan prosés expander turbo.

Saatos dicabut lebu sareng najis mékanis dina saringan hawa, hawa atah angkat ka kompresor turbin hawa kanggo mencét hawa kana 1.1MpaA, sareng didinginkan dugi ka 10 ℃ dina unit precooling udara. Teras lebet kana saringan nyerep ayakan molekular sanés pikeun miceun H2O, CO2, C2H2. Hawa bersih diteken ku expander sareng lebet kana kotak tiis. Tekanan hawa tiasa dipisahkeun janten 2 bagian. Saatos disejukkeun janten 256K, hiji bagian ditarik ka unit 243K, teras teras teras didinginkan dina exchanger panas utama. Hawa anu parantos tiis bakal ditarik ka anu ngagedékeun, sareng bagian tina hawa anu dilegakeun lebet kana penukar panas utami kanggo ngahanas, teras éta kaluar tina kotak anu tiis. Sareng bagian sanésna lebet kana kolom luhur. Bagéan anu sanésna didinginkan ku aliran konter, sareng lebet kana kolom anu handap saatos dilegaan.

Saatos hawa utami diperbaiki, urang tiasa kéngingkeun hawa cair, limbah nitrogén cair sareng nitrogén cair murni dina kolom low. Hawa cair, limbah nitrogén cair sareng nitrogén cair murni anu diseuseup tina kolom handap angkat ka kolom luhur saatos didinginkan cairan sareng cool nitrogen cair murni. Saatos diralat dina kolom luhur, urang tiasa kéngingkeun 99.6% purity oksigén cair dina handapeun kolom luhur, éta kaluar salaku produk. Mangrupikeun bagian tina nitrogén anu diseuseup tina bagian luhur kolom bantalan kaluar tina kotak tiis salaku produk.

Nitrogén limbah diseuseup tina bagian luhur kolom luhur kaluar tina kotak tiis saatos dihirupkeun deui ku cooler sareng exchanger panas utama. Bagian anu disedot, éta angkat ka sistem pemurnian ayakan molekular salaku sumber hawa régeneratif. Baturna dikaluarkeun.

Aliran prosés

1.Full tekanan low prosés ékspansi aliran positif

2. Full ékspansi tekanan mundur prosés ékspansi

3. prosés tekanan low pinuh ku booster turboexpander

Pangwangunan dina kamajuan

1
4
2
6
3
5

Bengkel

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(3)
factory-(4)
7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • PSA oxygen concentrator/Psa Nitrogen Plant for sale  Psa Nitrogen Generator

      Konsentrator oksigén PSA / Tutuwuhan Nitrogén Psa pikeun ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Oksigén mangrupikeun gas anu peryogi pisan pikeun ngadukung kahirupan di bumi, khusus di rumah sakit, oksigén médis p ...

    • Liquid Nitrogen plant Liquid Nitrogen Gas plant, Pure Nitrogen Plant with Tanks

      Tutuwuhan Nitrogén Cair Tutuwuhan Gas Nitrogén Cair ...

      Kauntungan Produk Kami nyiptakeun tutuwuhan oksigén pikeun ngeusian silinder ku bahan sareng komponenana anu pangsaéna. Kami ngarobih pepelakan sakumaha sarat konsumén sareng kaayaan lokal. Kami menonjol di pasar gas industri kami nawiskeun kombinasi biaya sareng efisiensi sistem anu pangsaéna. Sacara otomatis pinuh, pepelakan tiasa ngajalankeun tanpa jaga sareng tiasa ogé ...

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Rumah Sakit Oksigén Generator Rumah Sakit Oksigén Genera ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kami ngadamel pabrik oksigén PSA nganggo PSA pangénggalna ( Tekanan Swing Adsorption) téknologi. Janten lea ...

    • Cryogenic medium size liquid oxygen gas plant Liquid  Nitrogen Plant

      Tutuwuhan gas oksigén ukuran Cryogen sedeng L ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi saderhana sareng pangropéa berkat desain modular sareng konstruksi. 2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya. 3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi. 4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika pangropéa ...

    • 90%-99.9999% Purity and Large Capacity PSA Nitrogen Generator

      90% -99,9999% Kasucian sareng Kapasitas ageung PSA Nitr ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Industrial PSA nitrogen generating  plant for sale Nitrogen gas Making Machine

      Tutuwuhan ngahasilkeun nitrogén PSA industri pikeun ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...