• products-cl1s11

Tutuwuhan gas sedeng cair ukuran Cryogen Tutuwuhan Nitrogén Cair

Pedaran pondok:

Unit Pemisahan Udara ngarujuk kana alat-alat anu kéngingkeun oksigén, nitrogén sareng argon tina hawa cair dina suhu anu handap ku béda-béda unggal titik anu ngagolak.


Detil Produk

Tanda Produk

4
5
6

Kauntungan produk

Instalasi 1.Simple tur pamaliharaan berkat desain modular sareng konstruksi.

2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya.

3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi.

4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika operasi pangropéa.

5. Konsumsi énergi rendah.

6. pangiriman waktos pondok.

Widang Aplikasi

Oksigén, nitrogén, argon sareng gas langka sanés anu dihasilkeun ku unit pamisah udara seueur dianggo dina waja, kimia

industri, kilang kilang, kaca, karét, éléktronika, kasehatan, tuangeun, logam, pembangkit listrik sareng industri sanés.

Spésifikasi Produk

  1. Prinsip desain tutuwuhan ieu dumasarkeun kana béda titik didih unggal gas dina hawa. Hawa dikomprés, didol sareng ngagaduhan panyabutan H2O sareng CO2, teras didinginkan dina exchanger panas utami dugi ka cair. Saatos menerkeun, produksi oksigén sareng nitrogén tiasa dikumpulkeun.
  2. Tutuwuhan ieu mangrupikeun pemurnian MS tina hawa kalayan prosés ékspansi turbin anu ngagedékeun. Ieu mangrupikeun pepelakan pipisahan hawa anu biasa, anu nganut ngeusian barang lengkep sareng ngabenerkeun pikeun pembuatan argon.
  3. Hawa atah angkat ka saringan hawa pikeun ngaleungitkeun lebu sareng najis mékanis sareng lebet kompresor turbin hawa dimana hawa dikomprés janten 0,59MPaA. Teras lebet kana sistem precooling hawa, dimana hawa disejukkeun janten 17 ℃. Saatos éta, éta ngalir kana 2 tabung adsorbing ayakan molekular, anu ngalir dina gilirannana, janten kéngingkeun H2O, CO2 sareng C2H2.
    1. Saatos dimurnikeun, hawa pacampur sareng hawa anu dipanaskeun deui. Teras dikomprés ku kompresor tekanan tengah dibagi kana2 aliran. Hiji bagian asup ka exchanger panas utama pikeun didinginkan nepi -260K, sareng diseuseup ti bagian tengah exchanger panas utama pikeun ngasupkeun turbin ékspansi. Hawa anu dilegakeun mulih ka panukar panas utami kanggo diolah deui, saatos éta, éta ngalir kana kompresor anu ningkatkeun hawa. Bagéan séjén hawa didorong ku ékspérmér suhu luhur, saatos mendingan, éta ngalir kana suhu anu handap boosting expander. Teras angkat ka kotak anu tiis pikeun didinginkan janten ~ 170K. Bagéan éta tetep bakal tiis, sareng ngalir ka handapeun kolom handap via exchanger panas. Sareng hawa sanésna diseuseup kana godaan anu handap. ngusir. Saatos dilegaan, éta dibagi kana 2 bagian. Hiji bagian angkat ka handapeun kolom handap pikeun koréksi, sésana mulih deui ka exchanger panas utama, teras ngalir kana booster hawa saatos dipanaskeun deui.
    2. Saatos koreksi primér dina kolom handap, hawa cair sareng nitrogén cair murni tiasa dikumpulkeun dina kolom handap. Nitrogen cair limbah, hawa cair sareng nitrogén cair murni ngalir kana kolom luhur ngalangkungan hawa cair sareng cool nitrogen cair. Éta dilereskeun dina kolom luhur deui, saatos éta, oksigén cair tina 99.6% purity tiasa dikumpulkeun di handapeun kolom luhur, sareng dikirim kaluar tina kotak tiis nalika produksi.
    3. Bagian tina fraksi argon dina kolom luhur disedot kana kolom argon kasar. Aya 2 bagian kolom argon kasar. Réfluks tina bagian kadua dikirimkeun ka luhur anu pangpayunna ngalangkungan pompa cair salaku réfluks. Éta dilereskeun dina kolom argon kasar pikeun kéngingkeun 98,5% Ar. 2ppm O2 atah argon. Teras dikirimkeun ka tengah kolom argon murni ngalangkungan evaporator. Saatos koréksi dina kolom argon murni, (99,999% Ar) argon cair tiasa dikumpulkeun di handapeun kolom argon murni.
    4. Nitrogén limbah tina luhur kolom luhur ngalir kaluar tina kotak tiis pikeun nyucikeun sakumaha hawa régeneratif, sésana angkat ka menara pendingin.
    5. Nitrogén ti luhur kolom asistén kolom luhur ngalir kaluar tina kotak tiis salaku produksi via cooler sareng exchanger panas utama. Upami henteu peryogi nitrogén, maka éta tiasa dikirimkeun ka menara pendingin cai. Pikeun kapasitas tiis menara pendingin cai henteu cekap, chiller kedah dipasang.

Aliran prosés

1 : Kompresor Udara (piston atanapi bebas minyak)

2 : Satuan Pendingin Hawa

3. Sistem pemurnian udara

4 : Tangki hawa

5 : Cai misah

6 : Pemurni ayakan molekular auto PLC otomatis)

7 : filter Precision

8 : kolom Réktifikasi

9 : Booster turbo-expander

10 : Oxygen Purity Analyzer

Pangwangunan dina kamajuan

1
4
2
6
3
5

Bengkel

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(3)
factory-(4)
7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Pabrikan Peralatan Kaséhatan Nitrogén Murni PS ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Top quality PSA oxygen plant for sale hot in south America east Asiawith quality assured of high efficiency

      Tutuwuhan oksigén PSA kualitas luhur dijual panas janten ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 1: Industri kertas sareng Pulp pikeun pemutihan Oxy sareng delignification 2: Industri kaca pikeun tungku enrichme ...

    • Industrial PSA nitrogen generating  plant for sale Nitrogen gas Making Machine

      Tutuwuhan ngahasilkeun nitrogén PSA industri pikeun ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • LNG Plant Nitrogen Generator Equipment Industrial Nitrogen  Machine

      LNG Plant Nitrogen Generator Equipment Industri ...

      Gas Perminyakan Pakait (APG), atanapi gas pakait, mangrupikeun bentuk gas alam anu dipendakan kalayan setoran minyak bumi, boh leyur dina minyak atanapi salaku "tutup gas" gratis di luhur minyak dina waduk. Gasna tiasa dianggo dina sababaraha cara saatos diolah: dijual sareng kalebet kana jaringan distribusi gas-alam, dianggo pikeun pembangkit listrik di tempat kalayan mesin atanapi turbin, ...

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Rumah Sakit Oksigén Generator Rumah Sakit Oksigén Genera ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kami ngadamel pabrik oksigén PSA nganggo PSA pangénggalna ( Tekanan Swing Adsorption) téknologi. Janten lea ...

    • Cryogenic type mini scale air separation plant industrial oxygen generator nitrogen generator argon generator

      Tutuwuhan pamisah hawa skala mini tipe Cryogenic ...

      Kauntungan Produk Perusahaan kami aktipitas salaku produsén sareng pemasok tutuwuhan pipisahan hawa cryogenik, pepelakan oksigén / nitrogén PSA, bak cair cryogenik vakum tinggi & tanker sareng kimia. Éta ogé dilengkepan ku sababaraha rupa peralatan sareng mesin dina total 230 sét, sapertos alat angkat ageung, p jero cai ...