• products-cl1s11

Tipe cryogenic efisiensi tinggi purity tinggi nitrogén pipisahan hawa misah tutuwuhan cair sareng generator oksigén

Pedaran pondok:

Unit Pemisahan Udara ngarujuk kana alat-alat anu kéngingkeun oksigén, nitrogén sareng argon tina hawa cair dina suhu anu handap ku béda-béda unggal titik anu ngagolak.


Detil Produk

Tanda Produk

4
5
6

Kauntungan produk

Instalasi 1.Simple tur pamaliharaan berkat desain modular sareng konstruksi.

2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya.

3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi.

4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika operasi pangropéa.

5. Konsumsi énergi rendah.

6. pangiriman waktos pondok.

Widang Aplikasi

Oksigén, nitrogén, argon sareng gas langka sanés anu dihasilkeun ku unit pamisah udara seueur dianggo dina waja, kimia

industri, kilang kilang, kaca, karét, éléktronika, kasehatan, tuangeun, logam, pembangkit listrik sareng industri sanés.

Spésifikasi Produk

Kaluaran O2 350m3 / h ± 5%

O2 kemurnian ≥99.6% O2

Tekanan O2 ~ 0.034MPa (G)

Kaluaran N2 800m3 / h ± 5%

N2 kasucian ≤10ppmO2

Tekanan N2 ~ 0,012 MPa (G)

Status kaluaran produk (dina 0 ℃, 101.325Kpa)

Tekanan Mimitian 0.65MPa (G)

Mangsa operasi anu teras-terasan antara dua kali defrosting 12 bulan

Waktos mimiti ~ 24 Jam

Konsumsi listrik khusus ~ 0.64kWh / mO2 (henteu kalebet kompresor O2)

Aliran prosés

Hawa atah asalna tina hawa, ngaliwat saringan hawa pikeun ngaleungitkeun lebu sareng partikel mékanis anu sanésna sareng lebet kompresor hawa anu henteu lub janten dikomprés ku dua tahap kompresor sakitar. 0.65MPa (g). Éta ngaliwat cooler sareng lebet kana unit precooling pikeun didinginkan janten 5 ~ 10 ℃. Teras angkat ka pemurni MS-langkung pikeun ngaleungitkeun kalembaban, CO2, karbon hidrogén. Pemurni diwangun ku dua pembuluh dieusian tabung molekul. Salah sahiji anu dianggo sedengkeun anther dina kaayaan régenerasi ku limbah nitrogén tina kotak tiis sareng ngalangkungan pemanasan manaskeun.

Saatos dimurnikeun, sabagian alit dianggo salaku gas bantalan pikeun expander turbin, anu sanésna lebet kana kotak anu tiis janten didinginkan ku réfluks (oksigén murni, nitrogén murni sareng nitrogén limbah) dina exchanger panas utama. Bagean hawa diabstraksi ti tengah bagéan panukar panas utama sareng angkat ka turbin ékspansi kanggo produksi tiis. Kaseueuran hawa anu dilegaan ngalangkungan subcooler anu didinginkan ku oksigén tina kolom luhur pikeun dikirimkeun kana kolom luhur. Bagian leutikna ngalangkungan bypass pikeun miceun pipa nitrogén langsung sareng dipanaskeun deui pikeun kaluar tina kotak anu tiis. Bagean hawa anu sanés terus didinginkan dugi ka caket hawa hawa cair ngagoda kana kolom anu langkung handap.

Dina hawa kolom handap, hawa dipisahkeun sareng dicairkeun salaku nitrogén cair sareng hawa cair. Bagian tina nitrogén cair s diabstraksi ti luhur kolom handap. Hawa cair saatos subcooled na throttled dikirimkeun ka bagian tengah kolom luhur salaku réfluks.

Oksigén produk diabstraksi tina bagian handap kolom luhur sareng dipanaskeun deui ku subcooler hawa anu dilegaan, bursa panas utama. Teras dikirimkeun ka luar kolom. Nitrogén limbah diabstraksi tina bagian luhur kolom luhur sareng dipanaskeun deui dina subcooler sareng exchanger panas utama pikeun kaluar tina kolom. Bagian na dianggo salaku gas regenerasi pikeun pemurni MS. Nitrogén murni dicabut tina bagian luhur kolom luhur sareng dipanaskeun dina hawa cair, subcooler nitrogén cair sareng exchanger panas utama pikeun dikirim kaluar tina kolom.

Oksigén tina kolom distilasi dikomprés ka palanggan.

Pangwangunan dina kamajuan

1
4
2
6
3
5

Bengkel

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(3)
factory-(4)
7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Medical Gas Oxygen Plant for Hospital Uses Medical Oxygen Filling Machine

      Tutuwuhan Oksigén Gas Médis pikeun Rumah Sakit Nganggo Medi ...

      Kauntungan Produk 1. Instalasi saderhana sareng pangropéa berkat desain modular sareng konstruksi. 2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya. 3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi. 4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika operasi pangropéa. 5. Low énergi co ...

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Rumah Sakit Oksigén Generator Rumah Sakit Oksigén Genera ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kami ngadamel pabrik oksigén PSA nganggo PSA pangénggalna ( Tekanan Swing Adsorption) téknologi. Janten lea ...

    • Oxygen & Nitrogen Factory Project for Medical & Industrial Use

      Proyék Pabrik Oksigén & Nitrogén pikeun Medi ...

      Kauntungan produk 1 : Komprési Hawa Rotary Sapinuhna. 2 : Konsumsi listrik anu lemah pisan. 3 : Ngahémat cai salaku kompresor hawa didinginkan ku hawa. 4: 100% kolom konstruksi stainless steel sakumaha standar ASME. 5: Oksigén kasucian luhur pikeun panggunaan médis / rumah sakit. 6 : Skid dipasang vérsi (Henteu kedah yayasan) 7 : Gancang ngamimitian sareng Pareuman tim ...

    • Industrial High Concentration Psa Oxygen Generator PSA Oxygen Plant

      Konsentrasi Tinggi Industri Psa Oksigén Genera ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 tutuwuhan generator oksigén PS-50 PSA didamel nganggo ayunan Tekanan maju Téknologi adsorpsi. Sakumaha ogé-k ...

    • Industrial PSA nitrogen generating  plant for sale Nitrogen gas Making Machine

      Tutuwuhan ngahasilkeun nitrogén PSA industri pikeun ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Creditable manufacturer for-liquid-oxygen-nitrogen-argon-production-plant

      Pabrikan kiridit pikeun-cair-oksigén-nitro ...

      Kauntungan Produk Kami nyandak pendekatan rangkep anu béda-béda numutkeun sarat khusus. Kantong dibungkus sareng kotak kai ilahar dianggo pikeun tujuan tahan cai, debu-buktina sareng shock-proof, mastikeun yén unggal alat tetep dina kaayaan anu sampurna saatos dikantunkeun. Dina hal logistik, perusahaan ngagaduhan seueur gudang ...