• products-cl1s11

Tutuwuhan Oksigén Gas Médis pikeun Rumah Sakit Anggo Mesin Oksigén Keusikan Médis

Pedaran pondok:

Unit Pemisahan Udara ngarujuk kana alat-alat anu kéngingkeun oksigén, nitrogén sareng argon tina hawa cair dina suhu anu handap ku béda-béda unggal titik anu ngagolak.


Detil Produk

Tanda Produk

1
2

Kauntungan produk

Instalasi 1.Simple tur pamaliharaan berkat desain modular sareng konstruksi.

2. Sistem lengkep otomatis pikeun operasi saderhana sareng dipercaya.

3. Kasadiaan dijamin tina gas industri purity tinggi.

4. Dijamin ku kasadiaan produk dina fase cair pikeun disimpen kanggo dianggo nalika operasi pangropéa.

5. Konsumsi énergi rendah.

6. pangiriman waktos pondok.

Widang Aplikasi

Oksigén, nitrogén, argon sareng gas langka sanés anu dihasilkeun ku unit pamisah udara seueur dianggo dina waja, kimia

industri, kilang kilang, kaca, karét, éléktronika, kasehatan, tuangeun, logam, pembangkit listrik sareng industri sanés.

Spésifikasi Produk

1. Unit Pemisahan Udara kalayan saringan molekul suhu normal pemurnian, booster-turbo expander, kolom répléksi tekanan rendah, sareng sistem ékstraksi argon numutkeun kabutuhan klien.

2. Numutkeun sarat produk, komprési éksternal, komprési internal (dorongan hawa, dorongan nitrogén), pressurization-diri sareng prosés sanésna tiasa ditawarkeun.

3. Desain struktur blokir ASU, instalasi gancang dina situs.

4.Estra prosés tekanan handap ASU anu ngirangan tekanan knalpot kompresor udara sareng biaya operasi.

5. prosés ékstraksi argon maju sareng tingkat ékstraksi argon langkung luhur.

Aliran prosés

1.Full tekanan low prosés ékspansi aliran positif

2. Full ékspansi tekanan mundur prosés ékspansi

3. prosés tekanan low pinuh ku booster turboexpander

Pangwangunan dina kamajuan

1
4
2
6
3
5

Bengkel

factory-(5)
factory-(2)
factory-(1)
factory-(6)
factory-(3)
factory-(4)
7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • PSA oxygen concentrator/Psa Nitrogen Plant for sale  Psa Nitrogen Generator

      Konsentrator oksigén PSA / Tutuwuhan Nitrogén Psa pikeun ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Oksigén mangrupikeun gas anu peryogi pisan pikeun ngadukung kahirupan di bumi, khusus di rumah sakit, oksigén médis p ...

    • Medical Oxygen Generator Hospital Oxygen Generator Medical Oxygen  Generator Equipment

      Rumah Sakit Oksigén Generator Rumah Sakit Oksigén Genera ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 Kami ngadamel pabrik oksigén PSA nganggo PSA pangénggalna ( Tekanan Swing Adsorption) téknologi. Janten lea ...

    • 90%-99.9999% Purity and Large Capacity PSA Nitrogen Generator

      90% -99,9999% Kasucian sareng Kapasitas ageung PSA Nitr ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Pabrikan Peralatan Kaséhatan Nitrogén Murni PS ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Top quality PSA oxygen plant for sale hot in south America east Asiawith quality assured of high efficiency

      Tutuwuhan oksigén PSA kualitas luhur dijual panas janten ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 KJ-50 1: Industri kertas sareng Pulp pikeun pemutihan Oxy sareng delignification 2: Industri kaca pikeun tungku enrichme ...

    • PSA Nitrogen Production gas plant Psa Nitrogen Generator Equipment Psa Nitrogen Machine

      Tutuwuhan gas produksi PSA Nitrogen Psa Nitrogen ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...