• products-cl1s11

Tutuwuhan ngahasilkeun nitrogén PSA industri pikeun dijual Mesin Nyiptakeun Nitrogén gas

Pedaran pondok:

Kapasitas Nitrogén: 3-3000Nm3 / h

Kasucian Nitrogén: 95-99,9995%

Tekanan Kaluaran: 0,1-0,8Mpa (1-8bar) tiasa diatur / atanapi sakumaha sarat pikeun palanggan


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

kaluaran (Nm³ / h)

Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h)

sistem beberesih hawa

Kaliber impor

ORN-5A

5

0,76

KJ-1

DN25

DN15

ORN-10A

10

1,73

KJ-2

DN25

DN15

ORN-20A

20

3.5

KJ-6

DN40

DN15

ORN-30A

30

5.3

KJ-6

DN40

DN25

ORN-40A

40

7

KJ-10

DN50

DN25

ORN-50A

50

8.6

KJ-10

DN50

DN25

ORN-60A

60

10.4

KJ-12

DN50

DN32

ORN-80A

80

13.7

KJ-20

DN65

DN40

ORN-100A

100

17.5

KJ-20

DN65

DN40

ORN-150A

150

26.5

KJ-30

DN80

DN40

ORN-200A

200

35.5

KJ-40

DN100

DN50

ORN-300A

300

52.5

KJ-60

DN125

DN50

Produk perusahaan nyandak hawa anu dikomprés salaku bahan baku, ngalangkungan prosés otomatis, pemurnian hawa anu dikomprés, pamisahan, ékstraksi. Perusahaan ngagaduhan genep séri peralatan pemisahan hawa cryogenik, alat pemurnian udara anu dikomprés, alat pemisah udara adsorpsi PSA, peralatan pemurnian udara nitrogén sareng oksigén, alat pamisahan udara anu misahkeun mémbran sareng alat produksi oksigén VPSA, kalayan langkung ti 200 jinis spésifikasi sareng modél.

Produk perusahaan kalayan "ATAWA" salaku mérek dagang kadaptar, seueur dianggo dina batubara metalurgi, éléktronika listrik, petrokimia, ubar biologis, karét ban, tékstil sareng serat kimia, pelestarian pangan sareng industri sanés, produk dina seueur proyek nasional konci ngagaduhan peran.

Aplikasi

- Bungkus tuangeun (kéju, salami, kopi, buah garing, ramuan, pasta seger, tuangeun siap, sandwich, jst.)

- Botol anggur, minyak, cai, cuka

- Penyimpanan buah sareng sayuran sareng bahan pengemasan

- Industri

- Médis

- Kimia

Prinsip Operasi

Prinsip Operasional PSA Generasi Nitrogén:
Generasi nitrogén PSA ngadopsi tabung molekul karbon salaku adsorbén anu kapasitas adsorbing oksigén langkung ageung tibatan adsorbing
nitrogén. Dua adsorbers (a & b) silih gentian nyerat sareng ngahasilkeun deui pikeun misahkeun oksigén tina nitrogén dina hawa pikeun dimurnikeun
nitrogén ku klep dioperasikeun otomatis dikawasa ku PLC.

Pedaran Sacara Aliran Proses

1

Fitur Téknis

Titik Embun: -40 ℃

Modeu Nyetir : Driv Listrik

 
Jenis Pendinginan: Pendinginan Udara

 
Ketinggian adaptif : ≤1000m

 
Konsumsi hawa: ≥16.7m3 / mnt

 
Daptar Konfigurasi: Lampiran 1

 
Tegangan: 220V / 1PH / 50HZ

 

 

Fitur Produk

Product-Feature

Aplikasi Produk

Product-Application

Ngangkut

Transport

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Manufacturer  High Purity Nitrogen Equipment PSA Nitrogen Generator

      Pabrikan Peralatan Kaséhatan Nitrogén Murni PS ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...

    • Liquid Oxygen and Nitrogen Production Plant/Liquid Oxygen Generator

      Oksigén Cairan sareng Pabrik Produksi Nitrogén / Liq ...

      Kauntungan Produk Kami dipikaterang pikeun keahlian rékayasa anu luhung dina nyiptakeun tutuwuhan oksigén cair anu didasarkeun kana téknologi distilasi cryogenic. Ngadesain presisi urang ngajantenkeun sistem gas industri urang tiasa dipercaya sareng éfisién ngahasilkeun biaya operasional anu murah. Didamel ku bahan sareng komponenana kualitas luhur, cairan kami ...

    • Industrial High Concentration Psa Oxygen Generator PSA Oxygen Plant

      Konsentrasi Tinggi Industri Psa Oksigén Genera ...

      Kaluaran Spesifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas anu épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih udara ORO-5 5 1.25 KJ-1.2 ORO-10 10 2.5 KJ-3 ORO-20 20 5.0 KJ-6 ORO-40 40 10 KJ-10 ORO-60 60 15 KJ-15 ORO-80 80 20 KJ-20 ORO-100 100 25 KJ-30 ORO-150 150 38 KJ-40 ORO-200 200 50 tutuwuhan generator oksigén PS-50 PSA didamel nganggo ayunan Tekanan maju Téknologi adsorpsi. Sakumaha ogé-k ...

    • Cryogenic oxygen plant cost liquid oxygen plant

      Tutuwuhan oksigén Cryogenic ngarugikeun tutuwuhan oksigén cair

      Kauntungan Produk 1: Prinsip desain tutuwuhan ieu nyaéta mastikeun kasalametan, hemat énergi sareng operasi gampang sareng pangropéa. Téknologi ngarah posisi di dunya. A: Anu Mésér peryogi seueur produksi cair, janten kami nyayogikeun prosés daur ulang hawa tekanan tengah pikeun ngahémat investasi sareng konsumsi kakuatan ....

    • Liquid Nitrogen plant Liquid Nitrogen Gas plant, Pure Nitrogen Plant with Tanks

      Tutuwuhan Nitrogén Cair Tutuwuhan Gas Nitrogén Cair ...

      Kauntungan Produk Kami nyiptakeun tutuwuhan oksigén pikeun ngeusian silinder ku bahan sareng komponenana anu pangsaéna. Kami ngarobih pepelakan sakumaha sarat konsumén sareng kaayaan lokal. Kami menonjol di pasar gas industri kami nawiskeun kombinasi biaya sareng efisiensi sistem anu pangsaéna. Sacara otomatis pinuh, pepelakan tiasa ngajalankeun tanpa jaga sareng tiasa ogé ...

    • Onsite nitrogen packing machine for food industry Food Grade Nitrogen Generator

      Mesin bungkus nitrogén di tempat kanggo indust tuang ...

      Kaluaran spésifikasi (Nm³ / h) Konsumsi gas épéktip (Nm³ / h) sistem beberesih hawa Panyimpenan kaliber ORN-5A 5 0.76 KJ-1 DN25 DN15 ORN-10A 10 1.73 KJ-2 DN25 DN15 ORN-20A 20 3.5 KJ-6 DN40 DN15 ORN-30A 30 5.3 KJ-6 DN40 DN25 ORN-40A 40 7 KJ-10 DN50 DN25 ORN-50A 50 8.6 KJ-10 DN50 DN25 ORN-60A 60 10.4 KJ-12 DN50 DN32 ORN-80A 80 13.7 KJ-20 DN65 DN40 ...