• products-cl1s11

Ku 2026, pasar tutuwuhan pamisahan udara global bakal ningali pertumbuhan anu saé

DBMR parantos nambihan laporan anyar anu disebut "Pamisahan Peralatan Pasar Air", anu ngandung tabel data taun sajarah sareng ramalan. Tabel data ieu diwakilan ku "obrolan sareng grafik" sumebar dina halaman sareng gampang ngartos analisa anu lengkep. Laporan panilitian pasar alat pamisahan udara nyayogikeun analisis konci kaayaan pasar pabrik alat pamisah udara, kalebet ukuran pasar, kamekaran, pangsa, tren, sareng struktur biaya industri. Nalika ngadegkeun pasar global ieu, urang kedah fokus kana jinis pasar, skala organisasi, kasadiaan lokal, tipe organisasi pangguna akhir, sareng kasadiaan laporan pasar peralatan pamisah udara di Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa, Asia Pasipik, sareng Wétan Tengah sareng Afrika. Tumuwuhna pasar alat pipisahan hawa utami didorong ku tumuhna pengeluaran R&D global, tapi skénario COVID pangénggalna sareng perlambatan ékonomi parantos ngarobah dinamika pasar lengkep.

Laporan panilitian pasar alat pamisah udara ngahargaan palanggan pikeun hasil anu pangsaéna, sareng laporan éta dihasilkeun ku cara ngagunakeun metode terpadu sareng téknologi pang anyarna. Kalayan laporan pasar ieu, langkung gampang pikeun netepkeun sareng ngaoptimalkeun unggal tahapan siklus kahirupan prosés industri, kalebet partisipasi, akuisisi, ingetan, sareng monetisasi. Laporan pasar ngalaksanakeun analisis anu éksténsif ngeunaan struktur pasar sareng ngaevaluasi sababaraha bagéan pasar sareng sub-bagéan industri. Henteu kakantun, sababaraha diagram parantos épéktip digunakeun dina laporan tutuwuhan pamisah udara pikeun nampilkeun kanyataan sareng data dina cara anu leres.

Diantara pesaing utama anu ayeuna damel di pasar pepelakan pipisahan hawa, aya sababaraha Air Liquide (Perancis), Linde (Irlandia), Praxair Technology Co., Ltd. (UK), Air Products Co., Ltd. (USA), Messer Group Co., Ltd. (Jérman), Taiyo Nippon Sanso Corporation (Jepang), Uig (USA), Enerflex Co., Ltd. (Kanada), Technex, Astim (Éropa), Bd | Sensors GmbH (Jérman), Toro Equipment (Éropa), Westech Engineering, Inc. (USA), Lenntech BV (Europe), Gulf Gases, Inc. (USA), Linde (Jérman), Instrument & Supply, Inc. (Amérika Serikat ), Jbi Water and Wastewater (United States), H2Flow Equipment Inc (Canada), Haba Tuotteet (United States), Eco-Tech, Inc. (United States), Rcbc Global Inc (Jérman) sareng perusahaan sanés.

Pasar alat pipisahan hawa global diperkirakeun tumuh tina nilai awal anu diperkirakeun tina USD 3,74 milyar dina 2018 janten nilai perkiraan USD 5,96 milyar dina 2026, kalayan tingkat pertumbuhan taunan sanyawa 6% salami periode ramalan 2019-2026. Kanaékan nilai pasar tiasa dihasilkeun kanaékan paménta pikeun produk fotovoltaik sareng saluran tampilan plasma.

Kanggo utamina ngartos dinamika pasar alat pipisahan hawa di dunya, urang nganalisis pasar alat pipisahan hawa global di daérah-daérah utama dunya.

Pandemi COVID-19 parantos nyiptakeun bottlenecks dina pipa industri, saluran penjualan sareng kagiatan ranté suplai. Ieu nempatkeun tekanan anggaran anu teu pernah aya dina pengeluaran perusahaan ku pamimpin industri. Ieu ningkatkeun paménta pikeun analisa kasempetan, pangetahuan ngeunaan tren harga sareng hasil kalapa. Anggo tim DBMR pikeun nyiptakeun saluran penjualan énggal sareng nguasaan pasar énggal anu teu dikenal samemehna. DBMR ngabantosan palangganna ngembangkeun di pasar anu teu pasti ieu.


Pos waktos: Okt-13-2020