• products-cl1s11

Desain alat oksigén / nitrogén kami

Desain Tumbuhan Oksigén / Nitrogén dumasar kana Liquification of Air dumasar kana siklus tekanan rendah & sedeng. Kolom pipisahan hawa ngagaduhan baki distilasi BOSCHI anu canggih, tukeur multipass & kondensor pikeun kéngingkeun ngahasilkeun oksigén anu luhur ku pamisahan hawa cair anu ngahasilkeun konsumsi kakuatan anu lemah pisan. kami parantos dikenal pikeun efisiensi & umur panjang.

Pangalaman anu ageung di kami dina pembuatan pabrik alat-alat produksi Oksigén / Nitrogén, tutuwuhan pamisahan udara tungtungna nyababkeun aya operasi bébas masalah sareng ampir-ampiran méréskeun padamelan bébas urang.

3
4

Pos waktos: Okt-13-2020