• products-cl1s11

Generator oksigén PSA berperan penting dina industri

Generator oksigén PSAngagunakeun saringan molekul zeolite salaku adsorben, sareng nganggo prinsip adsorpsi tekanan sareng desorption dekompresi kana adsorb sareng ngaleupaskeun oksigén tina hawa, sahingga misahkeun oksigén tina pakakas otomatis. Misahkeun O2 sareng N2 ku ayakan molekul zeolite dumasarkeun kana bédana alit dina diaméter dinamis tina dua gas. Molékul N2 ngagaduhan tingkat difusi anu langkung gancang dina mikropor tabung molekul zeolite, sareng molekul O2 ngagaduhan tingkat difusi anu langkung laun. Kalayan percepatan kontinyu tina prosés industrialisasi, paménta pasar pikeunGenerator oksigén PSA terus ningkat, sareng alat-alatna ngagaduhan peran penting dina industri.

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. mangrupikeun ahli propésional produsén pamisahan hawa kriogenik, Alat produksi oksigén VPSA, alat panyucian hawa anu dikomprés, produksi nitrogén PSA, alat produksi oksigén, alat pemurnian nitrogén, produksi nitrogén misahkeun mémbran sareng alat produksi oksigén, listrik. Klep kontrol pneumatik. Klep kontrol suhu. Putuskeun perusahaan produksi klep.

1. Ngeunaan aplikasi generator oksigén dina bidang pembakaran anu diperkaya ku oksigén

Kandungan oksigén dina hawa nyaéta ≤21%. Pembakaran bahan bakar dina kompor industri sareng tungku industri ogé tiasa dianggo dina kandungan udara ieu. Prakték parantos nunjukkeun yén nalika jumlah oksigén gas dina pembakaran ketel ngahontal langkung ti 25%, hemat énergi saluhur 20%; waktos pemanasan mimiti-boiler disingkat ku 1 / 2-2 / 3. Pengayaan oksigén nyaéta panerapan metode fisik pikeun ngumpulkeun oksigén dina hawa, sahingga kandungan pengayaan oksigén dina gas anu dikumpulkeun nyaéta 25% -30%.

2. Ngeunaan aplikasi generator oksigén dina bidang papermaking

Ku pamutahiran nagara pikeun syarat-syarat panyalindungan lingkungan pikeun prosés pembuatan papermaking, sarat pikeun pulp bodas (kalebet pulp kai, pulp reed, sareng pulp bambu) ogé ningkat. Garis produksi pulp dasar klorin aslina kedah sakedik-sakedik dirobih janten garis produksi pulp pemutih bebas klorin; Garis produksi pulp énggal peryogi prosés pemutihan bébas klorin, sareng pemutihan pulp henteu peryogi oksigén purity luhur. Oksigén anu dihasilkeun ku generator ayunan adsorpsi ayunan tekanan nyumponan sarat, anu ékonomis sareng ramah lingkungan.

3. Ngeunaan aplikasi generator oksigén dina widang peleburan non-ferrous

Kalayan penyesuaian struktur industri nasional, peleburan non-ferrous parantos maju gancang dina taun-taun ayeuna. Seueur pabrikan parantos ngamimitian ngagunakeun ayunan tekanan adsorpsi oksigén dina aliran prosés oksigén handap niupan kalungguhan, tambaga, seng, sareng antimon, sareng dina smelters anu nganggo leaching oksigén pikeun emas sareng nikel. Pamakéananapasar pembangkit oksigén PSA parantos dilegaan.

Kualitas saringan molekul anu dianggo dina Generator oksigén PSAnempatan posisi utama. Ayakan molekular mangrupikeun inti tina adsorpsi ayunan tekanan. Kinerja anu unggul sareng umur jasa ayakan molekular ngagaduhan pangaruh langsung kana stabilitas ngahasilkeun sareng kasucian.


Waktos Post: Nov-07-2020